Fans har fått en tjuvkik på Demi Moore och Margaret Qualleys nya skräckfilm, The Substance.

Den officiella teasern för thrillern släpptes på torsdagen och fångar den åldrande kändis-fitnessinstruktören Elisabeth Sparkle (spelad av Demi, 61) efter att hon tar en experimentell substans avsedd att förvandla henne till en yngre och förbättrad version av sig själv.

Qualley, 29, spelar Sue, den unga kvinna Elisabeth förvandlas till.

“En fallande kändis bestämmer sig för att använda en illegalt drog, en cellreplikerande substans som tillfälligt skapar en yngre, bättre version av sig själv,” läser IMDb:s synopsis.

Den senaste tjuvkiken fångar de grymma efterverkningarna av injektionen – samt några våldsamma konsekvenser som inkluderar en fruktansvärd bilolycka som Elisabeth är inblandad i.

Teasern börjar med Elisabeth som stirrar på sig själv i spegeln med maskara som smetats ut och en nedslagen min.

“Har du någonsin drömt om en bättre version av dig själv?” frågar teaserns berättarröst.

När Qualleys kropp dyker upp på skärmen fortsätter berättarrösten, “Yngre. Vackrare. Perfektare.”

Teasern fångar sedan Sue när hon injicerar den neon gröna vätskan i sitt övre lår innan den smärtsamma transformationen börjar.

Hon vrider sig och skriker på badrumsgolvet innan hon kryper ihop till en boll under duschen.

Genom hela trailern visas Sue vända huvuden när hon går i solskenet i en flirtig look – innan hon filmar sin träningsshow i en utmanande, metallisk trikå.

Men Sparkles beslut verkar komma med några konsekvenser – hon visas i en bilolycka innan hon kastas tillbaka in i sitt hem.

Sue verkar på något sätt vara involverad i olyckan – hon visas med blod i ansiktet precis innan kollisionen inträffar.

Dennis Quaid, som spelar studiobossen Harvey, bär en blänkande orange kostym medan ett team av leende chefer omger honom. “Vackra tjejer ska alltid le!” säger han triumferande.

Analys: Artikeln beskriver teasern för en kommande skräckfilm som utforskar temat av åldrande och att sträva efter en perfektion som kan vara farlig. Filmen verkar fokusera på konsekvenserna av att försöka förändra sig själv med hjälp av substanser och droger, och hur detta kan leda till oväntade och skrämmande resultat. Genom att berätta historien om en kändis som tar en farlig substans för att förbättra sig själv, lyfter filmen fram teman som självuppfattning, skönhet och de risker som kan följa med att sträva efter perfektion. Det är en påminnelse om att vara försiktig med de val vi gör och att acceptera oss själva för den vi är. Demi Moore’s nya film “The Substance” tar publikens andetag bort med sin djärva och nyskapande framställning. Filmen, som har fått en 13-minuters stående ovation på Cannes, utforskar teman som identitet, åldrande och strävan efter perfektion. Demi Moore spelar huvudrollen som Elisabeth, en åldrande TV-fitnessinstruktör som ger sig in i ett mystiskt medicinskt program som lovar att skapa en yngre och bättre version av henne själv.

Genom att skildra scener av fullfrontal nakenhet och transformation har Moore visat en djärvhet och konstnärlig integritet som har imponerat kritiker världen över. Hennes prestation har hyllats som modig och inspirerande, och hennes samarbete med co-star Margaret har skapat en stark och säker miljö för att utforska filmens teman på ett autentiskt sätt.

“The Substance” erbjuder en unik och tankeväckande syn på mänsklig natur och strävan efter självförverkligande. Genom att utforska dessa teman på ett sådant djupt och personligt sätt, har Demi Moore och hennes medskådespelare skapat en filmupplevelse som kommer att stanna kvar hos publiken långt efter att filmen har slutat rulla. Så se fram emot premiären den 20 september och låt dig uppslukas av denna gripande berättelse om att vara människa. Investera smart: En guide till att maximera din avkastning på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi kan du maximera din avkastning och nå dina ekonomiska mål. I denna guide kommer vi att gå igenom några viktiga tips och tricks för att hjälpa dig att navigera i den komplexa världen av investeringar.

1. Gör din forskning: Innan du investerar i en specifik tillgång, se till att göra din due diligence och förstå marknadstrenderna. Genom att vara väl informerad kan du fatta kloka investeringsbeslut som kan leda till en ökad avkastning på dina investeringar.

2. Mångfaldig din portfölj: En av de viktigaste reglerna för investeringar är att inte lägga alla dina ägg i en korg. Genom att diversifiera din portfölj med olika tillgångar kan du minska risken och öka din potentiella avkastning över tiden.

3. Ha en långsiktig strategi: Istället för att försöka tidmarknaden, fokusera på att ha en långsiktig investeringsstrategi. Genom att hålla fast vid din plan och ha tålamod kan du dra nytta av långsiktiga tillväxttrender på marknaden.

4. Använd dig av professionell hjälp: Om du känner dig osäker på dina investeringsbeslut, överväg att anlita en professionell investeringsrådgivare som kan ge dig expertis och vägledning baserat på dina individuella mål och risktolerans.

Genom att följa dessa tips och tricks kan du maximera din avkastning på finansmarknaden och nå dina ekonomiska mål på ett effektivt sätt. Kom ihåg att investeringar innebär risk, men med rätt strategi och plan kan du öka dina chanser att lyckas på marknaden.

Analys:
Denna artikel ger en översiktlig guide till att investera smart på finansmarknaden. Genom att följa de presenterade tipsen kan läsaren öka sin kunskap och förståelse för investeringar, samt maximera sin avkastning över tiden. Genom att diversifiera sin portfölj, ha en långsiktig strategi och eventuellt använda sig av professionell hjälp, kan läsaren ta kontroll över sina ekonomiska framgångar och nå sina investeringsmål. Det är viktigt att komma ihåg att investeringar alltid innebär risk, men med rätt strategi och plan kan man minska risken och öka sina chanser till framgång på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version