Martha Kalifatidis avslöjar att hon åkte på $15,000 explant surgery efter att ha ångrat sig för att ha fått bröstimplantat för 15 år sedan.

Den gift vid första ögonkastet-stjärnan, 36, fick sina bröstimplantat borttagna på St Vincent’s Private Hospital i Melbourne på onsdagen.

Martha, vars byst växte till en F-kupa under sin graviditet förra året, betalade cirka $15,000 för ingreppet av bröstkirurgen Hamish Farrow.

Realitystjärnan gick till TikTok på torsdagen för att visa fansen resultaten av operationen och erkände att hon önskar att hon hade gjort det tidigare.

Ge råd till unga kvinnor som funderar på att få bröstimplantat, sa hon: ‘Om du funderar på att få bröstimplantat, tänk noggrant på det.

‘Det ska inte bara vara något du bara gör. Och om du är ung, vänta bara tills du är typ 25.

‘Om du fortfarande vill göra det vid 25, gå och gör det, men jag tycker bara att du ska tänka noggrant, jag önskar att jag aldrig fick mina.’

‘Jag önskar att jag hade gjort [explant surgery] så mycket tidigare, jag önskar att jag hade gjort det för flera år sedan,’

Martha visade upp sin nya, mindre byst i ett postkirurgiskt kompressionsbh och träningsbyxor.

Hon verkade mycket nöjd med resultaten när hon tittade ner på sin byst.

‘Jag är ganska platt, jag känner mig verkligen platt,’ sa hon. ‘Det är mycket svullnad här uppe, men om du ser på mig från sidan kan du se att jag definitivt har en mycket mindre byst. Titta också hur lång min torso ser ut, så lång!’

Martha sa att hon inte har någon smärta efter operationen och har inga yttre stygn när hon beskrev återhämtningsprocessen.

‘Jag mår faktiskt riktigt bra, jag har ingen smärta. Det finns bokstavligen ingen smärta alls, det har blåst mitt sinne. Jag skulle ha gjort det så mycket tidigare om jag hade vetat hur lätt det är,’ delade hon med sig.

‘Jag kan till och med duscha idag, tydligen har jag inga yttre stygn, jag har inte sett på hela grejen ännu för jag har två kompressions-bh:ar på mig.’

Martha sa att explant surgery kostade cirka $15,000 totalt – vilket inkluderade $12,000 för kirurgens avgifter, medan hennes försäkring täckte hennes $1,000 sjukhusvistelse och $2,000 för bedövningskostnader.

Detaljerar själva proceduren berättade Martha hur hon väntade i cirka tre timmar innan hon opererades i den 2,5 timmar långa explant-operationen.

Hon tillbringade sedan resten av dagen i återhämtningsområdet och stannade över natten på sjukhuset innan hennes make Michael Brunelli hämtade upp henne på torsdagsmorgonen.

Martha sa att hennes implantat var i gott skick när de togs bort.

‘Mina implantat, när de togs bort, var i perfekt skick, så de var inte trasiga, det var inget fel på dem,’ delade hon.

‘Jag har velat ta ut mina implantat i några år nu. Förmodligen runt tre år sedan, precis innan jag blev gravid, hade jag en känsla av att jag bara ville ta ut dem.’

Martha sa att hon började ‘känna’ och bli mer medveten om implantaten, så hon bestämde sig för att ta ut dem, men kunde inte genomgå operationen eftersom hon då blev gravid med sin son Lucius, nu 17 månader.

Martha sa att hon kommer att kunna bli gravid så snart som två månader efter operationen. Martha planerar att bli gravid igen efter explantatkirurgi – kan bli gravid inom två månader

Influencern Martha avslöjade att hon planerar att bli gravid igen så snart som två månader efter explantatkirurgin när hon delade med sig av sin önskan att växa sin familj.

Hon berättade att hennes läkare varnade henne för att hennes bröst kan ändra form om hon blir gravid, men Martha insisterade på att hon inte är bekymrad.

‘I det här skedet av mitt liv bryr jag mig verkligen inte om att ha de mest välvårdade brösten i stan, jag är 36 år, jag bryr mig inte,’ delade hon.

Martha avslöjade tidigare att hennes byst växte till storlek F-kupa efter hennes graviditet och längtade efter att hennes bröst skulle ‘krympa’ tillbaka till sin normala storlek.

Hon delade på sociala medier vid den tiden: ‘Jag slutade amma för några veckor sedan. Började sakta hoppa över utfodringar. Han får ersättning och har börjat med fast föda.

‘Han älskar mat! Nu förhoppningsvis börjar dessa G-kupa bröst krympa.’

Martha och Michael träffades under säsong sex av MAFS 2019, förlovade sig på riktigt 2021, innan de välkomnade sitt första barn två år senare.

Analys:
Artikeln handlar om influencern Martha som planerar att bli gravid igen efter en explantatkirurgi för att ta bort sina bröstimplantat. Hon delar med sig av sin önskan att växa sin familj och berättar att hon inte bryr sig om hur hennes bröst kommer att se ut under en eventuell graviditet. Martha har tidigare delat med sig av sin önskan att hennes bröst ska krympa tillbaka till sin normala storlek efter att ha vuxit till en storlek F-kupa under hennes graviditet. Det framgår även att Martha och hennes make Michael träffades på realityserien MAFS och har sedan dess förlovat sig och välkomnat sitt första barn tillsammans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version