Colombias seger i semifinalen och det efterföljande kaoset inför finalen mot Argentina

En händelsefylld match slutade med en seger för Colombia när de står inför Lionel Messis Argentina i finalen. Efter slutsignalen bröt kaoset ut, med Liverpool-anfallaren Darwin Núñez och hans lagkamrater från Uruguay som kastade sig in i bråket med fans. Situationen eskalerade snabbt och det tog över tio minuter innan polisen kunde ingripa. Även på planen var stämningen hetsig med spelare och anställda som slåss i mittcirkeln.

Uruguays mittback José María Giménez förklarade att spelarna gick in i bråket för att skydda sina familjemedlemmar och nära och kära som var på plats. Det var enligt honom en katastrof och de var tvungna att agera för att säkerställa deras säkerhet.

Colombia spelade med en man mindre under andra halvlek efter att en av deras spelare fått sitt andra gula kort. Trots detta lyckades de ta sig till finalen för första gången på 23 år. Finalen mot Argentina kommer att äga rum i Miami natten till måndag, svensk tid. Det blir en spännande uppgörelse mellan de båda lagen och förväntningarna är höga inför matchen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version