Den tidigare rösten i Big Brother Australia har blivit far för första gången vid 51 års ålder. Mike Goldman, som var berättaren för realityserien från 2001 till 2014, har välkomnat en son vid namn Jagger med sin fru Bianca Zouppas. Paret fick sonen den 29 maj, efter att Bianca genomgått IVF för att bli gravid. Det är 100 procent ett mirakel. Det finns fortfarande en del av mig som inte kan tro att det har hänt, berättade han för veckans New Idea-tidning. Mike och Bianca, 31 år gammal, träffades 2016 och efter tre års dejting gifte de sig 2019. De kunde inte bli gravida naturligt på grund av medicinska problem, men med hjälp av IVF blev Bianca gravid förra året. Vi gjorde det tredje och sista embryotransferet i oktober 2023, och som tur var överlevde Jagger, sa Bianca. Båda blev tårögda för vi kunde inte tro att efter allt vi hade gått igenom hade vi äntligen denna vackra lilla pojke. Paret strålade på en bild delad på Instagram strax efter Jagger födelse, med Bianca som ömt höll sin unge son medan Mike spelade gitarr. Mike spelade in sin sista säsong av den nu nedlagda realityshowen 2014 och Daily Mail Australia avslöjade tidigare att han fortsatte inom underhållningsbranschen och nu arbetar som skådespelare. Sedan han lämnade Big Brother har han medverkat i Tiger King-inspirerade Stan Original-serien Joe vs. Carole och NBC Universals Young Rock. Mike var en integrerad del av Big Brother; han berättade programmet, ledde sin egen spin-off-serie, Up Late, och hjälpte till med direktsända utkastningar. Även om han inte återupptagit sin roll som rösten i Big Brother sedan programmet flyttade till Channel Seven, har han erbjudits gott om voice-over-jobb sedan 2014. Han har gjort arbete för Discovery och National Geographic-dokumentärer och har också medverkat i reklamfilmer för Rebel, Telstra och Coles. Mike är son till den avlidna TV- och radiopersonligheten Grant Goldman och den tidigare Channel Seven-väderflickan Erica Hammond. Den röstöverlagda konstnären sa att han var i förundran efter att äntligen ha blivit far. Det är 100 procent ett mirakel. Det finns fortfarande en del av mig som inte kan tro att det har hänt, sa han.

Analys:
Artikeln handlar om Mike Goldman, den tidigare rösten i Big Brother Australia, som har blivit far för första gången vid 51 års ålder tillsammans med sin fru Bianca Zouppas. Paret välkomnade sin son Jagger efter att Bianca genomgått IVF-behandling. Trots medicinska hinder lyckades de äntligen få sitt mirakelbarn. Mike har fortsatt sin karriär inom underhållningsbranschen och har medverkat i flera TV-serier och reklamfilmer sedan sin tid i Big Brother. Denna berättelse visar att det är möjligt att övervinna svårigheter och förverkliga drömmen om att bli förälder, även i en sen ålder och trots medicinska utmaningar. Det är en inspirerande historia om hopp, kärlek och ihärdighet. Investera i den bästa marknaden: En guide för framgångsrik ekonomisk tillväxt

Att investera i finansmarknaden är ett viktigt steg mot ekonomisk stabilitet och tillväxt. Genom att förstå marknadens trender och göra välgrundade investeringsbeslut kan du maximera din avkastning och säkra din ekonomiska framtid. I denna guide kommer vi att utforska de bästa investeringsstrategierna och ge dig de verktyg du behöver för att lyckas på finansmarknaden.

Att investera i den bästa marknaden kräver tålamod och noggrannhet. Genom att göra din forskning och välja de rätta tillgångarna kan du minimera din risk och maximera din avkastning. Det är viktigt att diversifiera din portfölj och hålla ett öga på marknadens trender för att kunna anpassa din strategi efter förändringar.

Genom att följa de råd som ges i denna guide och hålla dig informerad om marknadens utveckling kan du öka dina chanser till framgång på finansmarknaden. Kom ihåg att investera ansvarsfullt och aldrig satsa mer än du har råd att förlora. Med rätt strategi och en sund investeringsplan kan du uppnå ekonomisk frihet och säkerhet för framtiden.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att investera i finansmarknaden för att uppnå ekonomisk tillväxt och stabilitet. Genom att göra välgrundade investeringsbeslut, diversifiera portföljen och hålla koll på marknadens trender kan läsaren maximera sin avkastning och minimera riskerna. Det betonas också vikten av att investera ansvarsfullt och att aldrig satsa mer än man har råd att förlora. Sammantaget ger artikeln en översikt över hur man kan lyckas på finansmarknaden och uppnå ekonomisk frihet för framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version