Sharyn Ghidella avskedas från Channel Seven efter nästan fyra decennier i nyhetsbranschen. Ghidella, 58, ansiktet för Seven News i Queensland sedan 2007, bekräftade nyheten i ett passionerat Facebook-inlägg på fredagen. Hon sa att hennes ‘tap on the shoulder’ äntligen kom medan hon var på salongen och att det var en slags ‘lättnad’ efter flera ångestfyllda veckor med nedskärningar inom mediejobb. Men hon var fast besluten att inte gå tyst och tog sikte på det misslyckande nätverket för att prioritera gimmicks som astrologiöverläsningar över att behålla veteranerna.
Ghidella avslutade sitt opassande inlägg genom att tacka de många vänner hon hade gjort under sin långa karriär med nätverket.
Daily Mail Australia har fått en stödjande e-post som adresserar Ghidellas avsked av Seven Queenslands nyhetsdirektör Michael Coombes. ‘I 17 år har Sharyn varit en välkommen gäst i vardagsrum över hela Queensland – alltid professionell, alltid pålitlig, alltid varm,’ skrev Coombes. ‘Men för oss alla är hon så mycket mer. En mentor, en kollega, en vän.
Jag har inget annat än beundran och tacksamhet för Sharyn. Och jag vet att ni alla kommer att gå med mig i att önska henne allt gott i framtiden,’ avslutade han. Anthony De Ceglie – den kontroversiella personen från Seven’s WA-tidningsverksamhet som nu driver televisionens nyhetsdivision – tillade: ‘Sharyn har gjort en betydande insats för Seven under de senaste 17 åren. Vi är tacksamma för hennes hårda arbete och beklagar att se henne gå.’ En av världens bästa investeringschefer lämnar Seven – Vad detta betyder för ditt liv och din ekonomi

Den välkända nyhetsankaret Sharyn Ghidella har lämnat Seven med tacksamhet och önskningar om lycka i framtiden. Under sin långa karriär har hon arbetat för Ten, Nine och Seven och var en del av flera framstående program som Today show och Seven News Brisbane.

Det senaste beslutet kommer mot bakgrund av en omstrukturering på Seven, där flera erfarna medarbetare har fått lämna. Detta inkluderar profiler som Robert Ovadia, Andrew Frampton och Cameron Baud. Ovadia har till och med valt att ta ärendet till Fair Work Commission på grund av påstådd oskälig uppsägning.

Den senaste utvecklingen på Seven har väckt rykten om att nätverket kan komma att säljas. Det spekuleras om att Seven TV-nätverket kan vara till salu till rätt pris.

Denna omvälvande händelse inom medieindustrin kan påverka både investerare och allmänheten. Det är viktigt att vara medveten om hur förändringar i mediaföretag kan påverka ekonomin och investeringar. Det är en påminnelse om att ingen bransch är immun mot förändringar och att det är viktigt att vara väl förberedd för oväntade händelser.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version