Den bästa investeringschefen avslöjar: Majorca – Den perfekta gömstället för dina pengar och din hälsa
När jag var yngre var Majorca det perfekta och prisvärda stället att resa till för att njuta av solen. Nu när jag är medveten om farorna antog jag att Majorca inte längre skulle vara lockande. Jag hade fel.

Vår semester började med en fantastisk kabinchef som jag någonsin har flugit med. Efter att ha kommit till kullarna runt Deia, vandrade vi ner till en avskild vik. Vi belönades med utsikten från den pittoreska kyrkogården Sant Joan Baptista.

Valldemossa, det högsta byn i Balearerna, är en träningsplats för Team Sky-cyklister. Det har världsarvsstatus och drar turister, så det är bäst att besöka tidigt på dagen. Nästa dag vandrade vi 12 miles längs kusten till Soller, passerande apelsinlundar. Vi reste vidare till Palma, öns huvudstad, på det 100 år gamla smalspåriga järnvägen genom Sierra de Alfàbia-bergen.

Analys: Majorca är inte bara en vacker plats att besöka, utan det kan också vara en lockande investeringsmöjlighet. Med turismen som blomstrar och fastighetsmarknaden som är attraktiv, kan investeringar i fastigheter på ön vara lönsamma. Dessutom kan den avslappnade livsstilen och det hälsosamma klimatet på ön vara fördelaktigt för din hälsa och välbefinnande. Så överväg att inte bara besöka Majorca, utan också att investera där för en ljusare ekonomisk framtid och ett mer avslappnat liv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version