Jennifer Lopez och Ben Affleck lever fortfarande separata liv, medan JLo semestrar i Hamptons medan hennes man stannar kvar i Los Angeles med sina barn. Det verkar som om Get Right-stjärnan försökte distrahera sig från sina ryktade äktenskapsproblem genom att njuta av en shoppingtur med sitt barn Emme, 16 år, och två vänner på fredagen. För deras shoppingrunda fokuserade damerna sina ansträngningar på en bondens marknad i Amagansett Square, innan de gick vidare till andra affärer i Amagansett-regionen i East Hampton på Long Island. Lopez och Affleck har spenderat tid isär sedan mars mitt i en lavin av spekulationer om att Hollywood-paret är på väg att skiljas.

Under fredagen sågs Affleck blinkande sin vigselring när han sprang ärenden i Los Angeles. Men bara tre dagar tidigare fotograferades Argo-stjärnan utan den. Det förskjutna paret, som inte har setts tillsammans på nästan en månad, har nyligen lagt ut sin äktenskapliga bostad i Beverly Hills på den offentliga marknaden. De köpte fastigheten förra året för 60,85 miljoner dollar efter en tvåårig sökning efter det perfekta hemmet i några av de dyraste grannskapen i södra Kalifornien. Mitt i spekulationer om en separation försökte Jennifer och Ben tyst avyttra den 12 sovrum och 24 badrum stora villan för 65 miljoner dollar i juni. Men från och med torsdagen är villan noterad som ’till salu’ på Zillow med en imponerande prislapp på 68 miljoner dollar. Den nya listningen, enligt TMZ, hävdar att den 38 000 kvadratmeter stora bostaden renoverades under de senaste fyra månaderna – vilket kan förklara prishöjningen på 3 miljoner dollar. Renoveringarna och förbättringarna av hemmet slutfördes enligt uppgift inom de senaste fyra månaderna. TMZ noterade också att Kaliforniens villaskatt – en extra överföringsskatt som tillämpas på bostadsförsäljningar över 5 miljoner dollar – kan också vara en faktor i priset. För hem som säljs för 10 miljoner dollar och mer tillkommer en extra avgift på 5,5% på försäljningen. Bennifers notering hålls av Santiago Arana på The Agency – fastighetsmäklare som ägs av reality-tv-stjärnan Mauricio Umansky.

Jennifer och Ben har enligt uppgift bott isär i ‘månader’ mitt i spekulationer om att de är på väg mot skilsmässa. Affleck har bott i en 100 000-dollar per månad-hyresbostad nära sin ex-fru Jennifer Garner, 52 år, i Pacific Palisades-grannskapet. Han sågs enligt uppgift flytta sina tillhörigheter från det Beverly Hills-hus som han en gång delade med Lopez i slutet av juni. “Ben fortsätter att bo i hyresbostaden i Brentwood. Han har varit där i cirka två månader nu,” sade en källa till utloppet vid den tiden. “Han verkar okej. Han har varit på sitt kontor varje dag och verkar fokuserad på sitt arbete. Han tillbringar också tid med sina barn.” Varken Jen eller Ben ville behålla sitt äktenskapliga hem av olika skäl: hon tyckte att det var för stort och han tyckte att det var för långt från hans barn. En källa berättade tidigare för PEOPLE: “Ben gillade aldrig huset. Det är för långt ifrån hans barn.” Den stjärnan från Gone Girl delar uppfostran av sina tre barn Samuel, 12, Fin, 15 och Violet, 18, med sin ex-fru Garner, som bor i Pacific Palisades. Samtidigt tycker Lopez, som delar 16-åriga tvillingar Emme och Max från ett tidigare äktenskap med Marc Anthony, att det 12 sovrum stora huset helt enkelt är ‘alldeles för stort för henne.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version