Taylor Swift imponerade på lördagen när hon uppträdde på scenen på San Siro Stadium i Milano under den senaste etappen av sin Eras-turné.

Den 34-åriga sångerskan, känd för hits som “Blank Space”, inledde den europeiska delen av sin Eras-turné den 9 maj i Paris innan hon begav sig till Milano i helgen.

Hon visade verkligen sin kärlek till den italienska staden när hon bjöd på en livstidsprestation samtidigt som hon rockade flera glamorösa utseenden.

I sitt första utseende bar Taylor sin signatur-bodysuit och såg sensationell ut när hon matchade en vit glittrig cowboy-stövel med ensemblen.

I sitt andra utseende hade hon en mer avslappnad stil när hon bar en enkel vit T-shirt med texten: “Jag satsar på att du tänker på mig”.

Senare i showen klädde Taylor på sig en silverglänsande kavaj som hon kombinerade med hudfärgade nätstrumpbyxor.

Sångerskan, som segrade med sin skönhet, framhävde sin skönhet med en felfri palett av smink.

Hon bytte sedan till en fantastisk lila klänning med en lång släp innan hon hoppade in i sin ikoniska enbensoverall.

Ett av hennes sista utseenden på kvällen var hennes ‘Tortured Poet’s’ klänning som hon avslöjade under Tortured Poet’s Department-setet.

Den fantastiska vita klänningen, som påminner om ‘Jag älskar dig, det förstör mitt liv’-klänningen som hon bar under 31 europeiska shower, hade orden ‘Vem är rädd för lilla gamla mig? Du borde vara.’

Det kommer efter att Taylor förtjusade Zürich med en mashup av sin Joe Jonas-uppbrottslåt “Last Kiss” under sin konsert på tisdag kväll.

Sångerskan framförde en mix av “Last Kiss” med “Sad Beautiful Tragic” under sin konsert i Schweiz.

Taylor och Joe var bara tonåringar när de dejtade från juli till oktober 2008.

Hon gick sedan på att skriva flera uppbrottslåtar som antogs handla om honom, inklusive “Forever and Always”, “Mr Perfectly Fine”, “Better Than Revenge” och “Last Kiss”. De har sedan länge gjort upp, dock.

Utan tvekan har båda gått vidare sedan deras tonårskärlek – Taylor dejtar nu fotbollsspelaren Travis Kelce medan Joe gifte sig med Sophie Turner 2019.

Dock har Joe och Sophie nu gått skilda vägar – de ansökte om skilsmässa från varandra förra året.

Den fantastiska sångerskan har sedan bildat en nära vänskap med Sophie efter att Game Of Thrones-skådespelerskan gjorde slut med Joe.

Kort efter att ha gjort slut med Joe år 2008, öppnade Taylor upp sig i The Ellen DeGeneres Show och avslöjade att Joe gjorde slut med henne över ett 25-sekunders långt telefonsamtal. ‘En dag kommer jag hitta någon riktigt, riktigt, riktigt bra, som är rätt för mig,’ sa sångerskan.

‘Taylors framträdande med en mashup av “Last Kiss” och “Sad Beautiful Tragic … Det här är så hjärtskärande … BRB gråter,’ twittrade en fan som svar på videon.

‘”TAYLOR SWIFTS RÖSTER PÅ ‘LAST KISS’ OCH ‘SAD BEAUTIFUL TRAGIC’ GER MIG FORTFARANDE KRYMPOR EFTER ALLA DESSA ÅR,’ skrev en annan.

‘Wow, det var galet! Taylor blåste precis taket av med den Last Kiss/Sad Beautiful Tragic-mashupen. Hennes röster är så kraftfulla och känslosamma, det ger mig krympor varje gång,’ twittrade en annan.

Taylor är för närvarande på den europeiska delen av sin Eras-turné och den 152 datum långa turnén har slagit rekord, överskridit 1 miljard dollar och blivit den mest inkomstbringande genom tiderna innan den ens var halvvägs klar.

“Taylor Swift: The Eras Tour” kröntes till den mest inkomstbringande konsertfilmen genom tiderna när den kom till biograferna i oktober.

Den bröt också ett rekord för Disney+ för den mest strömmade musikfilmen efter bara tre dagar, med totalt 16,2 miljoner timmar under sin öppningshelg i mars.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version