Gemma Collins lämnar Storbritannien för gott på grund av viktminskning – se de senaste bilderna

Realitystjärnan Gemma Collins har meddelat att hon lämnar Storbritannien för gott efter att ha visat upp sin viktnedgång. Tillsammans med sin fästman Rami Hawash njuter paret av en avkopplande semester i Benidorm. Gemma delade en solkysst selfie på Instagram där hon skrev: ‘Kalla mig MACARANA, jag lämnar Storbritannien för gott, jag kan inte ta det längre.’ Detta kommer bara två dagar efter att Gemma visade upp sin viktnedgång i ett videoklipp på Instagram där hon bär stretchiga leggings. Hon har varit på en resa för att gå ner i vikt de senaste månaderna och har tackat “fibre first” -dieten för sin framgång. Gemma har tidigare berättat om sina fertilitetsproblem och sin rädsla för att vara en överviktig mamma. Med hjälp av sin dietguru Steve Bennett har hon lyckats gå ner i storlek och säger att hennes tillstånd har “botats”. Gemma planerar att börja försöka bli gravid med Rami i september och hoppas kunna vara den bästa versionen av sig själv för sitt framtida barn. Gemma berättar om hur hon har kämpat med PCOS och sin fertilitet och hur hon nu har tagit kontroll över sin hälsa och fertilitet med hjälp av sin dietguru Steve Bennett. PCOS är en vanlig sjukdom som påverkar kvinnors äggstockar och kan leda till svårigheter att bli gravid på grund av oregelbunden ägglossning. Med rätt kost och livsstilsförändringar har Gemma lyckats rensa sitt PCOS och närmar sig nu möjligheten att starta en familj. Att reglera sockerintaget och prioritera kostfiber har varit avgörande för att behandla hennes PCOS. Trots att PCOS inte kan botas, kan symtomen hanteras genom rätt kost och hälsosamma vanor. Genom att dela med sig av sin personliga kamp vill Gemma visa att det är möjligt att ta kontroll över sin hälsa och fertilitet. Investera smart: En guide till att maximera din vinst på finansmarknaden

I denna artikel kommer vi att utforska de bästa strategierna för att investera smart och maximera din vinst på finansmarknaden. Genom att analysera trender, diversifiera din portfölj och hålla ett öga på marknadsförändringar kan du öka dina chanser att lyckas som investerare.

Att investera på finansmarknaden kan vara en lönsam verksamhet om det görs på rätt sätt. Genom att följa några enkla riktlinjer kan du öka dina chanser att göra vinst och minimera risken för förlust.

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken för att förlora allt ditt kapital om en specifik marknad går dåligt.

Det är också viktigt att hålla ett öga på marknadstrender och göra regelbundna analyser av dina investeringar. Genom att vara medveten om potentiella risker och möjligheter kan du fatta mer informerade beslut om var du ska placera dina pengar.

Sammanfattningsvis är det viktigt att investera smart och hålla sig informerad om marknadsförändringar för att maximera din vinst på finansmarknaden. Genom att följa några enkla riktlinjer och vara medveten om potentiella risker kan du öka dina chanser att lyckas som investerare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version