Shannen Doherty’s önskemål för sin begravning och begravning efter hennes död

Shannen Doherty lämnade mycket specifika instruktioner för sina nära och kära om vad hon ville att som skulle göras med hennes kvarlevor efter hennes död. Den 90210-stjärnan – som tragiskt gick bort på lördagen – öppnade upp om sina begravningplaner och begravningarrangemang medan hon var på Let’s Be Clear-podden i januari. ‘Jag vill att [mina kvarlevor] ska blandas med min hund, och jag vill att de ska blandas med min pappa. Jag vill inte bli begravd och inte kremerad,’ förklarade hon. Den svarthårade stjärnan föreslog också att blandningen skulle spridas i Malibu, Kalifornien, där hon och hennes far tillbringade ‘dyrbart tid’ tillsammans. Hon uttryckte också intresse för att hennes nära och kära skulle använda hennes blandade kvarlevor som gödsel och ‘odla dem till ett träd’.

Hennes far, John Thomas Doherty, gick bort 2010 vid 66 års ålder efter en långvarig hälsokamp. I samma podcastavsnitt öppnade skådespelerskan upp om vem hon inte vill ha på sin begravning och förklarade att hon vill att det ska vara en mer privat tillställning. ‘Det finns många människor som jag tror skulle dyka upp som jag inte vill ha där. Jag vill inte ha dem där eftersom deras skäl för att dyka upp inte nödvändigtvis är de bästa skälen,’ förklarade hon. ‘Som, de gillar mig verkligen inte och, du vet, de har sina skäl och bra för dem, men de gillar mig faktiskt inte tillräckligt mycket för att dyka upp på min begravning,’ fortsatte hon. Den 53-åriga fortsatte att uttrycka att vissa skulle delta i hennes minnesstunder av ‘press’. Hon sa: ‘[De kommer att dyka upp] eftersom det är det politiskt korrekta att göra, och de vill inte se dåliga ut, så jag vill på något sätt ta pressen av dem och jag vill att min begravning ska vara som en kärleksfest’. ‘Jag vill inte att folk ska gråta eller att folk privat ska tänka, “Tack Gud, den jäveln är död nu”,’ avslutade hon.

Den tragiska döden för Fortress-stjärnan kom bara cirka en månad efter att hon bekände att det senaste året var ‘verkligen svårt’ för henne. På söndagen bekräftade Dohertys publicist Leslie Sloane skådespelerskans död. ‘Det är med en tungt hjärta som jag bekräftar skådespelerskan Shannen Dohertys bortgång. Lördagen den 13 juli förlorade hon sin kamp mot cancer efter många års kamp mot sjukdomen,’ sa Sloane till People. ‘Den hängivna dottern, systern, mostern och vännen omgavs av sina nära och kära samt sin hund, Bowie. Familjen ber om sin integritet under denna tid så att de kan sörja i fred,’ tillade Sloane.

Analys och nedbrytning: Shannen Doherty delade öppet sina önskemål om sin begravning och begravning efter hennes död. Hon ville att hennes kvarlevor skulle blandas med sin hund och sin pappa och sedan spridas i Malibu, Kalifornien. Hon uttryckte också intresse för att använda hennes kvarlevor som gödsel för att odla dem till ett träd. Doherty avslöjade också att hon inte ville ha vissa personer på hennes begravning, eftersom hon inte trodde att deras skäl för att närvara var äkta. Det är viktigt att respektera en persons önskemål för sin begravning och att skapa en miljö som hedrar deras minne på ett meningsfullt sätt. Shannen Doherty förlorade kampen mot cancer efter många års kamp

Den älskade skådespelerskan Shannen Doherty har gått bort efter en lång kamp mot cancer. Hon diagnostiserades med bröstcancer 2015 och berättade senare att cancern hade återkommit. Hon kämpade tappert och berättade öppet om sin kamp mot sjukdomen. Tyvärr spreds cancern till hennes hjärna, och trots strålbehandling kunde hon inte övervinna den.

Analys:
Det här är en sorglig påminnelse om hur allvarlig och förödande cancer kan vara. Det visar också vikten av att vara medveten om sin hälsa och regelbundet genomgå kontroller. För dem som kämpar mot cancer är det en påminnelse om att man aldrig ska ge upp hoppet och att man aldrig är ensam i kampen. Livet är skört, och det är viktigt att uppskatta varje dag och vara tacksam för det man har.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version