Amber Rose ger sitt stöd till Donald Trump på Republikanska nationella konventet

Amber Rose, känd modell och rappare, överraskade många när hon talade på Republikanska nationella konventet och uttryckte sitt stöd för den tidigare presidenten Donald Trump. Sociala medier exploderade av reaktioner på hennes tal, där vissa hyllade henne medan andra var kritiska.

Rose berättade att hon tidigare trodde att Trump var rasistisk, men efter att ha gjort sin egen forskning och deltagit i hans evenemang, insåg hon att hans supportrar var mångsidiga och kärleksfulla. Hon berättade att hon kände sig fri och älskar sitt land mer än någonsin tidigare.

Amber Roses stöd för Trump sticker ut bland de vanliga politikerna och genomsnittsamerikanerna som talade på konventet. Republikanska konvent har historiskt sett inte haft lika många kändisar på scenen som de demokratiska motparterna.

Även om Trumps förflutna som reality-stjärna inte har hjälpt till att locka Hollywood-typer till konventet, så har Rose nu sällskap av bland annat reality-stjärnan Savannah Chrisley på scen under de fyra dagarna.

Det har även varit spekulationer om att 50 Cent skulle uppträda, men en talesperson meddelade att han har andra åtaganden.

Sammanfattningsvis, Amber Roses oväntade stöd för Donald Trump har skapat stor debatt och visar på den mångfald av åsikter som råder i det politiska landskapet. Det är viktigt att vara öppen för olika perspektiv och göra egen forskning för att bilda en välgrundad åsikt i dagens samhälle.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version