Charlotte Dawson avslöjade öppet om sitt minskande sexliv med sin fästman Matt Sarsfield på måndagen och skämtade om att hennes barn "c***blockar" henne.

Den tidigare Ex On The Beach-stjärnan, 31 år gammal, släppte de första två avsnitten av sin helt nya podcast Charlotte Dawson’s Naughty Corner.

Podcasten är en plats för mödrar att dela föräldraskapsmisstag som skulle få dem att hamna i det busiga hörnet.

I det första avsnittet berättade Charlotte för sin medvärd Janine Marsh hur hennes söner Noah, 3 år, och Jude, 11 månader, påverkar hennes sexliv.

Hon och hela hennes familj njöt av en semester till Maldiverna, Judes första, i april och Charlotte mindes en händelse med Matt i en oändlighetspool.

Charlotte började: ‘Så, jag var nyligen i Maldiverna, vilket var underbart. Och jag och Matthew kände – jag tror att det var värmen – Matthew sa: "Kom igen, vi måste".

Det är som att vi måste boka sex nu. Det brukade vara ett par gånger i veckan, nu är det som en gång varannan månad. Så, Matthew sa: "Kom igen, det var ett tag sedan nu." Och jag sa: "Jag vet, men jag orkar bara inte."

Trots att hon inte var på humör tidigare, ändrade något vid poolen Charlottes åsikt.

Hon fortsatte: ‘Jag och Matt och Noah var i poolen och vi tittade bara på varandra. Och av någon anledning var vi båda som två djur, säger: "Jag vill äta dig!"

Vi tittade på Noah och han lekte med sina små Avengers och jag tänkte: "Vad ska vi göra? Noah är där."

Vi kysstes och sådant, bara hade en kram och en kyss, jag tycker det är trevligt att göra det framför barnen.

Inte sexuell kyssning som inte en riktig snog. Ibland är det trevligt när han ser oss och säger: "Åh, mamma och pappa!" Och kommer och ansluter sig och kramar oss och verkligen stör oss.’

Så, vi hade uppenbarligen en kyss och en kram och vi tittade på honom, som: "Vad ska vi göra här? Tror du att vi kommer undan med det, eller vad?"

Vi röstade faktiskt emot det. Vi var mycket ledsna över det eftersom vi båda var redo. Vi var tvungna att rösta emot det vilket vi var helt förkrossade över eftersom vi var redo och taggade.

Det skulle ha varit en jäkla bra sexuell grej som hände där.

Charlotte meddelade sin podcast på måndagen och skrev på Instagram: ‘De flesta av er gissade rätt .. men jag är så sjukt exalterad över att meddela min nya show, Naughty Corner!

Platsen att dela dina ärliga och skandalösa berättelser om föräldraskapsmissar, frågan är skulle du sätta dig själv, föräldrarna eller barnen i det busiga hörnet?

Kolla in de första 2 avsnitten imorgon!!! Hur spännande med nya avsnitt som släpps varje tisdag på Apple Podcasts, Spotify och Amazon Music… i princip överallt där du får dina podcasts.

Glöm inte att följa @charlottesnaughtycorner för exklusiva klipp och de senaste uppdateringarna! Vi ses där!

TOWIE’s Frankie Essex och Love Island’s Jessica Hayes ledde gratulationerna.

Nya avsnitt av Charlotte Dawson’s Naughty Corner släpps på tisdagar på Apple Podcasts, Amazon Music och Spotify.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version