Gisele Bundchen och hennes pojkvän Joaquim Valente sågs på väg till en pilatesklass för ett parträning i Miami, Florida. Supermodellen, 43 år gammal, hade på sig svarta leggings och en matchande topp, samt en basebollkeps och flip-flops. Joaquim, som visade sig vara en riktig gentleman när han körde dem till studion, såg snygg ut i en blå T-tröja med svarta shorts och sandaler. Gisele bar en bok och hade håret uppsatt i en hästsvans efter klassen när de gick tillbaka till bilen. Deras syn kom bara två veckor efter att de nyförälskade njöt av en sommarsemester i Costa Rica med hennes två barn. Joaquim, som är en brasiliansk jiu-jitsu-instruktör, äger en jujutsustudio med sina bröder Pedro och Gui Valente i Miami. Modellen har två barn med sin ex-make Tom Brady: Benjamin, 14 och Vivian, 11. Han har också en son med sin tidigare partner Bridget Moynahan: John, 16. De började dejta i juni 2023, efter att först träffats i december 2021 när hon sökte jujutsuträning för sin son och sedan bestämde sig för att också ta lektioner.

Analys: Artikeln handlar om Gisele Bundchen och hennes pojkvän Joaquim Valente som sågs på väg till en träningsklass tillsammans. Den beskriver deras utseende och ger lite bakgrundsinformation om deras relation. Det ger en inblick i deras vardag och hur de spenderar tid tillsammans. För läsare kan det vara intressant att följa kändisar och deras livsstil för underhållning eller inspiration. Investera i din framtid: Gisele Bündchen och Joaquim Löfven – Den sanna kärlekshistorien som påverkar dina finanser

I december 2006 träffades stjärnorna för första gången efter att ha blivit uppsatta på en blinddejt av en gemensam vän. Under deras äktenskap välkomnade de sonen Benjamin Rein Brady den 8 december 2009 och dottern Vivian den 5 december 2012. Tom har sonen John Edward Thomas Moynahan med sin ex-flickvän Bridget Moynahan, född den 22 augusti 2007.

Rykten om romans uppstod när de setts tillsammans i Costa Rica i november 2022, två veckor efter att hennes skilsmässa från Tom Brady var klar. Gisele förnekade att de hade romantiska relationer. I februari 2024 avslöjade en källa för People att Gisele och Joaquim faktiskt har dejtat sedan juni 2023. Tom och Gisele bekräftade sin skilsmässa i oktober 2022 efter 13 års äktenskap och meddelade att de redan hade avslutat sin skilsmässa.

Denna kärlekshistoria har inte bara fått skvallertidningarna att gå varma, den kan också påverka dina ekonomiska beslut och investeringar. Att följa kändisars liv och relationer kan ge insikt i trender och mönster på finansmarknaden. Så nästa gång du funderar på din ekonomiska framtid, varför inte ta en titt på de senaste kärlekshistorierna bland kändisar för att få en hint om vad som kan komma att hända på marknaderna. Det är inte bara underhållande att följa med i, det kan också vara en värdefull källa till information för att fatta välgrundade investeringsbeslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version