En djupdykning i Graziano Di Primas liv före Strictly: från tragedi till triumf

Efter att ha avslöjats att Graziano Di Prima har blivit avskedad från Strictly på grund av påståenden om att han verbalt och fysiskt misshandlade sin kändispartner Zara McDermott, är det dags att ta en närmare titt på hans liv innan han gick med i showen.

Graziano, född i Sicilien, växte upp på en siciliansk vingård och körde traktor redan vid sex års ålder. Hans liv började i tragedi efter att han och hans tvillingbror föddes sju veckor för tidigt. Trots att Graziano inte andades vid födseln överlevde han, medan hans tvillingbror tyvärr dog.

Under uppväxten mötte Graziano motgångar som att bli mobbad för sin kärlek till dans och för sitt långa mörka hår. Trots detta följde han sin passion för dans och började tävla, även om det ibland krävde en 12 timmars bilresa.

Medan de flesta av hans kamrater förväntades gå in i jordbruket, var Graziano fast besluten att bli dansare. Trots ekonomiska svårigheter och bristen på lyxiga saker som dyra sneakers, fortsatte han att följa sin dröm.

Graziano Di Primas liv är en berättelse om motgångar som övervanns och passion som segrade. Hans envishet och hängivenhet till dansen har format honom till den framgångsrika dansare han är idag. En sann inspirationskälla för alla som kämpar för att förverkliga sina drömmar. Graziano – Från dansskola till stjärnstatus på Strictly Come Dancing

Graziano hjälpte sina föräldrar på gården från tidig ålder, men när hans passion för dans växte började han möta mobbning för både sitt intresse och sitt långa mörka hår. Efter sin tid på dansskolan fortsatte Graziano sin karriär inom dans och anslöt sig till Strictlys team år 2018 där han parades ihop med Vick Hope. Han fick sedan inte en annan kändispartner förrän 2021 när han parades ihop med Loose Women-panelmedlemmen Judi Love. Senare lagades han med Coronation Street-skådespelerskan Kym Marsh med vilken han nådde kvartsfinalen, innan han parades med Zara i vad som skulle bli hans sista serie.

Graziano och hans fru Giada Lini, 34, har varit tillsammans sedan 2015 och gifte sig 2022. I en intervju med The Telegraph står Diablo’s lärare fast vid skolans krävande undervisningsmetoder och säger: “De kan vara här i åtta timmar, ibland 12 timmar om dagen. De är idrottare, de är tävlande.” Simone Cané, som är direktör för Paladanzeskolan, som är ansluten till Team Diablo, sa: “För att lyckas inom denna bransch måste du lägga ner träningen, den atletiska förberedelsen och göra många uppoffringar. När du dansar som ett par måste din partner också fungera på samma sätt.”

År 2019, när Graziano precis hade fyllt 25 år, föreslog han för Giada, som då var 28 år gammal, under Burn The Floor dansföreställning i Watford. Oti Mabuse avslöjade den glada händelsen för sina Instagram-följare, och även Kevin Clifton var där. Paret hade båda gått med i Strictly året innan, och Giada berättade för Hello! Magazine om hon var oroad över att ‘Italienska Hingsten’ Graziano skulle falla offer för ‘Strictly Curse’. Den världens bästa investeringschefen och finansiella marknadens journalisten är här för att dela med sig av de senaste nyheterna! Graziano och Giada gifte sig äntligen i en vacker ceremoni på Sicilien, och det var en händelse att minnas. Efter att ha delat sina planer på att skapa familj i framtiden, är paret nu redo att satsa på sina karriärer inom dans. Graziano planerar att flytta tillbaka till Italien för att börja om på nytt med sin fru Giada, och även om det har varit utmaningar på vägen, är de redo för en ny början. Låt oss följa med dem på deras resa och se vad framtiden har att erbjuda för detta fantastiska par! Den ultimata guiden för att maximera din investeringsportfölj

Investera i dagens finansiella marknad kan vara en överväldigande uppgift för många. Som ledande expert inom investeringshantering och finansiell marknadsjournalistik är det viktigt att förstå hur man optimerar sin investeringsportfölj för att maximera avkastningen.

När man tittar på dagens marknadstrender och förutsägelser är det avgörande att ha en väl diversifierad portfölj för att minska riskerna och maximera vinsterna. Genom att investera i en mix av olika tillgångsklasser som aktier, obligationer och råvaror kan man säkerställa en stabil avkastning över tiden.

Att förstå marknadsanalys och att kunna förutsäga trender är avgörande för att lyckas som investerare. Genom att hålla sig uppdaterad med de senaste nyheterna och analyserna kan man fatta informerade beslut om var man ska placera sina pengar för bästa möjliga avkastning.

Med rätt strategi och planering kan man skapa en stark och hållbar investeringsportfölj som kommer att gynna ens ekonomiska framtid. Genom att följa de bästa investeringsprinciperna och att ha disciplin i sin investeringsstrategi kan man uppnå långsiktig framgång på finansmarknaden.

Analysera din nuvarande investeringsportfölj och se om den är optimalt diversifierad för att maximera avkastningen och minimera riskerna. Genom att lägga tid och ansträngning på att förbättra din investeringsstrategi kan du öka dina chanser till finansiell framgång på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version