Investera i dig själv: Bethenny Frankel visar upp sin strandkropp på Instagram!

Bethenny Frankel dök upp på Instagram på torsdagen för att dela en ny video i bikini med sina 3,4 miljoner följare. Den 53-åriga tidigare reality-TV-personligheten – som har haft en semester i St. Tropez – visade upp sin passform i en liten svart och vit bikini som visade hennes urringning och abs. ‘Många av er säger att vid en viss ålder är du för gammal för att bära bikini. Detta var i min byrå och det har taggar på det,’ meddelade Frankel när hon vände sig om för att visa sin bakdel. ‘Så den stora frågan jag har till dig är: Ploppar jag taggar eller ploppar jag inte taggar?’ fortsatte hon, hon som nyligen modellerade en lila baddräkt med ett stycke, ‘Så den stora frågan jag har till dig är: Ploppar jag taggar eller ploppar jag inte taggar?’ stjärnan upprepade frågan när hon skrev längst ned i klippet med vit text, ‘Ploppar jag eller inte?’

Bethennys inlägg spelades in vid poolen på ett trädäck under en solig dag. Hennes glänsande svarta lockar var uppsamlade i en studsande hästsvans när hon stod barfota bredvid det turkosa vattnet. Hon skrev i bildtexten, ‘Ska vi ploppa några taggar?⬇️⬇️⬇️ #simma #baddräkt #enstycke #poolkant #självförtroende #bikinisäsong.’ En fan, tydligen imponerad av hennes figur, frågade: ‘Hur mycket tränar du?’ Modern till en, som delar 14-åriga dotter Bryn med ex-maken Jason Hoppy, svarade enkelt, ‘strandpromenader.’ Hon tog också till sin Instagram Stories för att dela outtakes i en separat baddräkt när hon gick längs strandkanten. Den tidigare Real Housewives of New York City-stjärnan modellerade en blå baddräkt och en matchande ljusblå solhatt. Modeikonen lade till stiliga blå-randiga solglasögon och små örhängen under den solobeach-trek.

Frankels rutnätspost har hittills samlat nästan 30 000 likes. Det kommer efter att hon nyligen inledde en romans med den tyska konstnären Niclas Castello efter en stranddag de tillbringade tillsammans i St. Tropez. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en utmanande uppgift, men med rätt strategi och kunskap kan det vara en lönsam verksamhet. Här är några tips för att hjälpa dig att lyckas som investerare:

1. Gör din forskning: Innan du investerar i något, se till att göra din due diligence och undersöka företaget eller tillgången noggrant. Ju mer information du har, desto bättre beslut kan du fatta.

2. Mångfaldig portföljen: Det är viktigt att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser för att minska risken. Genom att ha en diversifierad portfölj kan du skydda dig mot stora förluster om en enskild investering går dåligt.

3. Ha en långsiktig strategi: Istället för att försöka tidmarknaden, fokusera på att ha en långsiktig investeringsstrategi. Genom att hålla fast vid din strategi och inte bli distraherad av kortsiktiga svängningar på marknaden kan du öka dina chanser att få avkastning över tiden.

4. Använd dig av professionell hjälp: Om du känner dig osäker på dina investeringsbeslut, överväg att anlita en professionell förvaltare för att hjälpa dig att navigera på finansmarknaden.

Att investera kan vara en lönsam verksamhet, men det kräver tid, tålamod och kunskap. Genom att följa ovanstående tips kan du öka dina chanser att lyckas som investerare och uppnå dina finansiella mål på lång sikt.

Analys:

Detta inlägg ger användbara tips för att lyckas som investerare på finansmarknaden. Genom att forska, diversifiera portföljen, ha en långsiktig strategi och eventuellt använda professionell hjälp kan läsarna öka sina chanser att få avkastning på sina investeringar. Att investera kräver tid, tålamod och kunskap, men med rätt strategi kan det vara en lönsam verksamhet för att uppnå sina finansiella mål på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version