Christine Lampard ber om ursäkt på fredagens avsnitt av Lorraine, efter att Linda Robson fräckt lät ett svordom glida under programmet.

Den 66-åriga stjärnan från Loose Women chattade med sin vän och medvärd Christine, 45, som var programledare för ITV-showen i Lorraine Kellys frånvaro.

Diskuterande hennes karriär och det breda utbud av projekt hon har varit involverad i, erkände Linda att en show hon aldrig riktigt har varit med i men skulle älska att ha en "gästroll" i är EastEnders.

Hon mindes: ‘Jag gjorde en krigstidsshow för många år sedan som hette CivvyStreet. Jag spelade Lou Beales syster Flo Beale, men jag har antytt några gånger… även en liten gästroll där eller vad som helst.’

Plötsligt förklarade Loose Women-legenden: ‘Men jag skulle vilja vara en riktig b****’.

Mållös, programledaren Christine brast ut i chockad skratt när Linda tydligen inte ens märkte sitt misstag och fortsatte: ‘Jag vill vara riktigt elak för jag får alltid trevliga roller och jag skulle vilja gå emot strömmen riktigt’.

Christine avbröt för att påpeka hennes fel: ‘Du vet, det är en rolig sak egentligen för jag tänkte att hon vet att det är tidigt på morgonen, hon får inte svära idag, hon kommer inte att göra det för mig.

‘Och sen släpper hon i en liten så jag ber om ursäkt om någon inte gillar det ordet.’

Förvirrad frågade Linda: ‘Vilket b-ord?’, varpå TV-personligheten skämtade: ‘Ja – säg inte någon annan form av de orden.’

Lorraine-värden berättade för tittarna: ‘Det här är en daglig förekomst på Loose Women, eller hur, där vi säger ‘Linda, svär inte,’ gör vi inte?’

‘Ja, det gör ni,’ sa Linda blygt, ‘Nicky [en producent] är i mitt öra hela tiden och säger åt mig att inte svära. Jag vet inte varför jag svär eftersom min mamma är katolsk irländska, hon svor aldrig. Jag vet inte varför jag har en smutsig mun.’

Christine kommenterade sedan: ‘Det är alla dessa år av Birds Of A Feather – du kan inte hjälpa det.’

Christine har hoppat in för att leda morgonprogrammet under sommaren, tillsammans med andra gästvärdar som Ranvir Singh och Louise Minchin, medan Lorraine Kelly tar en förlängd semester.

Och fans är nöjda med förändringen av programledarna, så mycket att de vill att showen ska döpas om till ‘Christine’ medan den irländska presentatören är på våra skärmar.

Enligt det virala ‘Where Is Lorraine?’ X (tidigare Twitter)-kontot har Lorraine, 64 år, varit programledare för 99 avsnitt av 150 (66%) i år, medan Christine, 45 år, har varit programledare för 29 avsnitt.

Ranvir Singh har enligt uppgift lett 18, och Louise Minchin och Joel Dommett har båda varit programledare för två.

Hängivna tittare av ITV-programmet har strömmat till sociala medier för att berömma Christines ‘ärliga’ ledarstil, medan andra hävdar att programmet behöver en omprofilering:

‘#Lorraine Härliga kvinnan Christine borde döpas om till den här showen och bli av med den där Kelly.’

‘TBH de kanske lika gärna kan döpa om det till Christine så länge hon presenterar! Tänk dig öppningsvinjetten…’

‘Jag njuter mer av #Lorraine när Christine leder showen.’ Christine är en naturlig och genuin värd för showen #Lorraine. Många anser att hon borde vara permanent värd för programmet och att det borde döpas om till #Christine eller #Ranvir. Det verkar som att tittarna uppskattar hennes ärlighet, autencitet och förmåga att intervjua på ett uppriktigt sätt. Det är tydligt att det finns en stark önskan bland publiken att se förändringar i programmet och att Christine är en populär favorit. Det återstår att se om produktionen tar till sig dessa åsikter och genomför förändringar baserat på tittarnas önskemål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version