Kourtney Kardashian lanserar hudvårdslollipops med kollagen för att ge dig en yngre look

Kourtney Kardashian har en ny produkt som hon pratar om denna vecka på sociala medier. Den 45-åriga realitystjärnan poserade i sexiga kläder för att presentera Lemme Glow Lollipops med en hemlig ingrediens som får dig att se yngre ut. Denna sockerfria, glutenfria behandling innehåller kollagen som bevisats ge fastare hud och främja hårväxt. Enligt Cleveland Clinic står kollagen för 30 procent av kroppens protein. ‘Det ger struktur, stöd eller styrka till din hud, muskler, ben och bindväv,’ tillade webbplatsen.

Dessa lollipops, som kommer i vackert lila förpackning, lanserades på torsdagen och kan nu köpas på Ulta över hela landet för $12 för en förpackning med 7 stycken. Kourtney är entusiastisk över den nya godiset. ‘Sugen på en söt behandling gjord rätt? Här är vår begränsade upplaga Lemme Glow Lollipops✨,’ skrev Keeping Up with the Kardashians-stjärnan. ‘Vattenmelonsmakad skönhetsboost du längtat efter. Tillfredsställ din sötsug med våra glutenfria lollipops, gjorda med hudälskande ingredienser som C-vitamin, kollagenpeptider och kakaosmör för att få dig att stråla inifrån och ut.* När det handlar om att skämma bort dig själv, tror vi på att göra det rätt✨.’

I bilderna gjorde Kourtney sin kropp till fokus. I en bild hade hon på sig en urringad glansig mörkröd klänning med en slits upp längs ett ben med svarta högklackade skor. I en annan bild bar hon en gul sweatshirt med små, ljusa gula shorts som visade hennes bakdel. Hon bar också transparenta platåskor som skulle passa bättre på en stripklubb än på en diner.

Analys:
Kourtney Kardashian lanserar en ny produkt, Lemme Glow Lollipops, som innehåller kollagen för att ge fastare hud och främja hårväxt. Denna produkt kan vara intressant för dem som är intresserade av hudvård och skönhet. Genom att använda kollagen som en aktiv ingrediens, kan dessa lollipops potentiellt bidra till en hälsosammare och mer ungdomlig hud. Med en prislapp på $12 för en förpackning med 7 stycken, kan produkten vara prisvärd för många konsumenter. Kourtney Kardashian och Travis Barker fortsätter att visa sin kärlek offentligt – trots kritik. I den senaste episoden av The Kardashians följer vi med dem och deras barn på en turné i Australien. Trots kommentarer från Kourtneys son Reign fortsätter paret att visa sin kärlek öppet. Kourtney försvarar deras beteende och menar att det är viktigt att visa kärlek även efter att man fått barn.

Analyserat: Artikeln handlar om Kourtney Kardashian och Travis Barkers offentliga kärleksbekräftelser och Kourtneys försvar av deras beteende. Trots kritik från hennes son fortsätter paret att visa sin kärlek öppet. Kourtney menar att det är viktigt att fortsätta vara kärleksfull även efter att man får barn. Det är en påminnelse om vikten av att visa kärlek och uppskattning i en relation, oavsett omständigheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version