Stockholm Prides årliga parad med bästa tipsen för en lyckad promenad

På lördag är det dags för Stockholm Prides årliga parad. Med 4,5 kilometer att avverka delar Lars-Åke “Babsan” Wilhelmsson med sig av sina bästa tips för en lyckad promenad. Här får du veta allt du behöver för att vara väl förberedd inför den traditionsenliga Prideparaden längs Stockholms gator.

Lars-Åke “Babsan” Wilhelmsson, en rutinerad paraddeltagare, delar med sig av sina bästa tips för en lyckad parad. Sköna skor, glatt humör och bra energi är viktiga ingredienser för att njuta av paraden till fullo. Förfriskningar är också ett viktigt inslag, även om alkohol inte längre är tillåtet. Håll utkik efter de små drinkstationerna längs vägen för en extra energikick under paraden.

I år kommer Babsan gå i tåget med norska mångmiljardären Petter Stordalens företag Strawberry. Kommer Stordalen själv vara med? Babsan avslöjar att det är osäkert, då Stordalen är en flyktig person.

Genom att följa dessa tips och vara väl förberedd kan du njuta av Stockholm Prides parad till fullo och skapa minnen för livet. Så se till att ha sköna skor, ett glatt humör och vara redo för en fantastisk dag!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version