Dorinda Medley förhandlar om en ny realityshow på Bravo, påstås det – fyra år efter att hon blev avskedad från The Real Housewives of New York City. Under tiden välkomnades hon tillbaka till Bravo-familjen för att medverka i spinoffen The Real Housewives Ultimate Girls Trip. Nu rapporteras det att hon kanske kommer att vara med i en helt ny serie om henne och hennes unga personal på Bluestone Manor som tar emot sina besökare. Hon har påbörjat samtal med nätverket för det potentiella projektet, men utvecklingen är fortfarande i ett tidigt skede, enligt Page Six.

Bluestone Manor byggdes i tudorstil år 1902 och har fyra sovrum, sex badrum, en pool, ett gourmetkök och ett biljardrum. Den vidsträckta 18 tunnland stora egendomen var platsen för flera dramatiska semestrar som fångades på kamera för The Real Housewives of New York City. Efter att hon blev avskedad samarbetade hon med Airbnb om ett evenemang där hon välkomnade fans till herrgården för två nätters vistelser 2021, som kostade endast 100 dollar vardera. Fans av Real Housewives-franchisen kunde beundra Bluestone Manor när Dorinda öppnade upp det igen för Bravo-kamerorna på Ultimate Girls Trip 2022. Före detta Real Housewives-stjärnor som Brandi Glanville, Vicki Gunvalson, Phaedra Parks, Tamra Judge, Jill Zarin, Eva Marcille och Taylor Armstrong semestrade alla på egendomen.

“Du vet, jag har aldrig riktigt haft åtta personer som stannar på platsen i åtta dagar, eller sju förutom mig själv,” erkände hon senare på SiriusXM. “Det var mycket actionfyllt. Jag försökte definitivt vara en bra värd. Ibland lyckades jag bra och misslyckades fruktansvärt på andra, jag ska berätta för er alla nu, så var beredda, för jag blev trött! Jag blev trött,” erkände hon skrattandes. “Men du vet, det var en stor produktion.

Analys: Dorinda Medleys potentiella medverkan i en ny realityshow kan öppna upp för både underhållning och marknadsföringsmöjligheter. Genom att visa upp Bluestone Manor och hennes interaktioner med gästerna, kan detta projekt locka en bredare publik och möjliggöra olika affärsmöjligheter för Medley. För tittare kan det innebära en inblick i en lyxig livsstil och spännande intriger, samtidigt som det erbjuder en underhållande upplevelse. För investerare och företag kan detta vara en möjlighet att nå en engagerad publik och skapa intresse kring sina varumärken och produkter. Sammantaget kan Dorinda Medleys nya projekt ha en positiv inverkan på både hennes karriär och ekonomiska möjligheter. Dorinda Medley: En investeringsmöjlighet du inte får missa

Dorinda Medley, känd från The Real Housewives Of New York City, har skapat en buzz i finansvärlden med sitt senaste projekt. En möjlighet som du inte får missa om du vill maximera din avkastning. Med över 100 personer från Peacock närvarande, var det en spännande händelse som inte gick obemärkt förbi.

Under den andra säsongen av programmet välkomnade Dorinda en klack av sina medstjärnor till sitt praktfulla landshus Bluestone Manor, byggt i Tudorstil år 1902 och utrustat med fyra sovrum, sex badrum, en pool, ett gourmetkök och ett biljardrum. En fastighet på 18 tunnland som varit skådeplatsen för flera dramatiska semestrar som fångats på kamera för The Real Housewives Of New York City.

Efter att ha blivit avskedad från showen 2020, utlöste Dorindas avgång en storm av rykten om varför. En insider påstod sensationellt att Dorinda hade en tendens att vara ‘elak’ när hon var berusad, vilket ledde till hennes avsked. Hennes konflikter med medstjärnan Tinsley Mortimer under den sista säsongen, där hon skämtade om Tinsleys fertilitetsproblem, blev särskilt uppmärksammade.

Dorindas uttalande om att Tinsley kunde använda en kalkonbaster för att bli gravid väckte starka reaktioner och ledde till att hon anklagade Tinsley för att ha ‘förstört showen’. En källa hävdade senare att det var detta utbrott som orsakade Dorindas avsked från nätverket.

Med detta i åtanke kan Dorindas senaste projekt vara en investeringschans du inte vill missa. Genom att följa hennes framgångar och motgångar kan du dra lärdom av hennes erfarenheter och göra kloka investeringsbeslut som kan påverka din ekonomiska framtid positivt. Så se till att hålla ett öga på Dorinda Medley och hennes kommande projekt för att inte missa en potentiell investeringsmöjlighet. Ett år efter att Dorinda blev avskedad sa hennes tidigare medstjärna Luann De Lesseps att showen hade blivit ‘lite mindre arg’ sedan hennes avhopp.

‘Jag hatar att säga det för det fanns mycket ilska och mycket [negativitet] och jag älskar Dorinda. Det är bara så det blev,’ berättade Luann för Us Weekly.

Analys:
Artikeln handlar om Dorinda och hennes avhopp från en populär show, vilket har påverkat stämningen enligt hennes tidigare medstjärna. Detta visar hur personliga relationer och beteenden kan påverka arbetsmiljön och resultatet i olika situationer, vilket är viktigt att tänka på i alla sammanhang, inklusive finansiella beslut och investeringar. Det är viktigt att vara medveten om hur vår egen energi och interaktioner påverkar andra och resultaten i det långa loppet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version