Investeringstips inför Stockholm Pride – Kändisar avslöjar sina planer

Det är fullt av kärleksfeber i Stockholm inför årets Pride-parad. De svenska kändisarna har redan börjat festa och fira. Läs vidare för att ta reda på hur några av dem planerar att fira under Pride-helgen.

Loui Sand, handbollsspelaren, berättar att han firar sin första sommar med sitt nya könsorgan och planerar att delta i festligheterna med så lite kläder som möjligt. Även Robert Fux, skådespelaren, kommer att vara en del av Pride-paraden som officiell paradutropare för 16:e gången.

Dragartisten Robin Werner, även känd som Elecktra, kommer att vara SAS officiella drag-flygvärdinna under paraden. Han kommer att dansa till sin egen låt “Banne Maj” och sprida ett budskap om kärlek och acceptans.

Julia Alfrida, artisten, kommer att tjoa och tjima i Pride-paraden med sina vänner efter att ha blivit friad till av sin fästmö under en vandringshelg i Norge. Adam Risberg, medverkande i “Drag race Sverige”, kommer att hålla sin enmansshow “Admiras Prajdspäck” på Ö2 Scenkonst Södermalm.

Sofia Kappel, skådespelaren, rekommenderar gayklubbar som “Backdoor” för de bästa festerna under Stockholm Pride. Mello-artisten Eden Alm har storslagna festplaner och ser fram emot att delta i Pride-fester och åka med i ett flak i paraden.

Sammanfattningsvis, inför Stockholm Pride-helgen har kändisarna olika planer för att fira och delta i festligheterna. Oavsett om det är genom att dansa till sina favoritlåtar, vara en del av paraden eller hålla egna shower, är det en tid för kärlek, gemenskap och acceptans. Så varför inte följa deras exempel och fira med glädje och stolthet under Stockholm Pride?

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version