Charlotte Dawson är förkrossad efter att hennes fästman Matthew Sarsfield påstås ha skickat sexmeddelanden till en annan kvinna. Den 31-åriga Ex On The Beach-stjärnan, som delar söner Noah, tre år, och Jude, 11 månader, med rugbyligastjärnan, säger att hennes huvudfokus nu är barnen. Efter att ha varit extremt sårad av händelsen, valde hon att dela med sig av sin smärta på Instagram Stories. Det har varit spekulationer om att hon sålt historien för pengar, men Charlotte avvisar detta och säger att historien såldes av en annan kvinna. Hon betonar att hennes enda fokus just nu är hennes söner och tackar alla för deras kärlek och stöd.

Denna händelse kommer efter att Emily Louise Hodgkinson, 34, berättade för The Mirror om hur hon blev chockad när Matthew skickade henne en intim bild. Emily och Matthew träffades genom hennes ex, som spelade rugby med Matthew. Hon uttrycker medlidande med Charlotte och förundras över hur någon kan göra något sådant bakom ens rygg.

Det är en tragisk situation som visar hur svårt det kan vara att hantera privata problem offentligt. Det är viktigt att komma ihåg att även offentliga personer har känslor och familjer som påverkas av deras handlingar. Det är viktigt att visa medkänsla och stöd i sådana situationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version