Kayla Itsines varnar turister för att besöka London efter att ha bevittnat flera chockerande handlingar under sin resa utomlands.

Den australiska fitnessinfluencern, 33, landade nyligen i Storbritannien och avslöjade att hon hade upptäckt en "oöverträffad" ondskefull sida av den populära turistdestinationen.

På Instagram tidigare i veckan sa Itsines att hon hade sett flera stölder bara några timmar efter att hon kom till den livliga staden.

Entreprenören, som nyligen återköpte sitt multimiljonföretag Sweat, gav sin redogörelse för det kriminella beteendet i en Instagram Story som senare delades av Instagram-kontot Influencer Updates AU.

Över en bild på en London-gata skrev fitnessmogulen att hon och hennes familj älskar staden, men att "stölderna här är orealistiska!"

"Vi såg, vid fyra olika tillfällen, på två timmar, människor stjäla något och SPRINGA," fortsatte hon.

"Vi frågade en slumpmässig säkerhetsvakt om det var dåligt och han sa: ‘Varje dag står jag här och ser folk få sina telefoner stulna ur händerna. Barnens iPads, äldre människor, skolbarn, de bryr sig inte’."

Förra veckan fick Itsines en bisarr skada på dagen hon flög till Storbritannien.

I videon som postades på Instagram avslöjade personliga tränaren att hon skurit upp pannan medan hon klädde på sig på morgonen.

Hon förklarade: "Jag brukar kliva in i mina kläder, även mina sport-bh:ar. Jag sätter bara på dem på ett konstigt sätt."

Analys:
Artikeln handlar om hur Kayla Itsines varnar turister för att besöka London på grund av den höga stöldrisken i staden. Hon delade sina upplevelser på Instagram och berättade om flera stölder hon bevittnade bara några timmar efter att hon kom dit. Detta visar på en ökande oro för säkerheten i populära turistdestinationer och betonar vikten av att vara försiktig och uppmärksam på ens omgivning för att undvika att bli ett brottsoffer. Det bästa sättet att investera i finansiella marknader

Att investera i finansiella marknader kan vara en lönsam affär om det görs på rätt sätt. Genom att förstå marknadstrender och göra välgrundade beslut kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. Här är några tips för att hjälpa dig att lyckas som investerare:

  1. Gör din forskning – Innan du investerar i en viss aktie eller tillgång, se till att du har gjort tillräcklig forskning för att förstå dess potential och risker.
  2. Mångfaldig portföljen – Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken för att förlora pengar om en viss marknad går dåligt.
  3. Ha en långsiktig strategi – Istället för att försöka tidmarknaden, ha en långsiktig investeringsstrategi som tar hänsyn till marknadens naturliga svängningar.
  4. Använd stop-loss order – För att skydda dina vinster och minimera dina förluster, använd stop-loss order för att automatiskt sälja en tillgång om dess pris når en viss nivå.

    Genom att följa dessa tips och vara disciplinerad i din investeringsstrategi kan du öka dina chanser att lyckas på de finansiella marknaderna.

    Analysera:

    Denna artikel ger värdefulla tips för att lyckas som investerare på finansiella marknader. Genom att göra nödvändig forskning, diversifiera din portfölj, ha en långsiktig strategi och använda stop-loss order kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. Att investera på rätt sätt kan hjälpa dig att nå dina finansiella mål och säkra din ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version