Keanu Reeves fortsätter John Wick-franchisen med ny serie: John Wick: Under The High Table

Keanu Reeves är inte nära att vara klar med John Wick-franchisen eftersom han precis skrev på för att exekutivt producera en ny uppföljningsserie med titeln John Wick: Under The High Table. Den efterfrågade actionstjärnan – som fyller 60 nästa månad – kommer att återförenas med sin Matrix-stunt-double-vänd-regissör Chad Stahelski på projektet som utspelar sig direkt efter slutet av John Wick: Kapitel 4. ‘Han sägs vara mycket involverad i projektet, som shoppas i vad som håller på att bli en konkurrenssituation,’ berättade en insidern för Deadline. ‘Under The High Table lovar att kombinera nytt och gammalt och kasta Wick-universumet in i en ny era.’ Robert Levine, medskapare till The Old Man, skrev den kommande serien och kommer att agera showrunner.

Möjligt plot kan involvera blinda High Table-assassinen Caine (Donnie Yen), som senast setts i Paris försöka träffa sin violinspelande dotter under eftertexterna. Fans som är oroliga för Wicks öde i den ‘tvetydiga’ slutet av John Wick: Kapitel 4 kan andas ut lite lättare med vetskapen om att en femte film också är på gång eftersom ‘The High Table inte kommer att ingripa i det.’ Keanu medverkade i de första fyra John Wick-filmerna – som sträckte sig från 2014 till 2023 – som samlade in en sammanlagd miljard dollar på den globala biokassan, där varje film var större och bättre recenserad än den föregående.

Den 27 juli överraskade Reeves – som klippte av sina långa John Wick-lockar i mars – fans vid Stern Pinball-montern på San Diego Comic-Con, så att han kunde spela det helt nya John Wick-spelet. Anthrax-trummis-gitarrist Charlie Benante komponerade musiken till spelet och han kallade den Beirut-födde kanadensiska stjärnans besök ‘en av de coolaste ögonblicken i flipperspelshistorien.’

Keanu kommer nästa att återuppliva sin roll i Len Wisemans Ballerina, som inte har premiär i USA förrän den 6 juni 2025 och i Storbritannien förrän den 7 juni 2025. John Wick Presents: Ballerina har Ana de Armas (och 11-åriga Victoria Comte) i rollerna som hämndlystna dansaren Rooney som tidigare spelades av Unity Phelan i John Wick: Kapitel 3 – Parabellum.

Den avlidne Lance Reddick, Ian McShane, Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Norman Reedus och Catalina Sandino Moreno kommer också att medverka i filmen som utspelar sig mellan den tredje och fjärde filmen.

Peacock hade sin största originalpremiär 2023 med sin sjuttiotalssatsade prequelserie The Continental: From the World of John Wick trots att den fick ett svagt 63% kritikergodkännande (av 79 recensioner) på Rotten Tomatoes. Det öppnas också en ny interaktiv attraktion på Area15 i Las Vegas senare i år kallad The John Wick Experience från Egan Productions (samma företag bakom Saw, Blair Witch och Hunger Games-tematiserade escape rooms). The John Wick Experience återskapar The Continental-hotellet som en fristad för den fantastiska kriminella underjorden i en 12 000 kvadratmeter stor lokal som också innehåller en temabar och en butik.

Fans kommer att transporteras genom en fest, få specifika uppdrag, lita på hemligheter, dras in i kulturen och bjudas in till privata områden under det högsta äventyret tillsammans med skådespelare i form av immersiv teater.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version