Anna Heinrich avslöjar en vild ny karriärförändring när hon går samman med Huggies för att lansera en popup-barnhudspa i Sydney. Tala med Daily Mail Australia om sitt nya företag, sa den tidigare Bachelor-stjärnan, 37 år, att varumärket har tagit över den exklusiva Bump Day Spa i Double Bay. Hon sa att hennes yngsta dotter Ruby, som hon välkomnade till världen med maken Tim Robards i mars, ‘älskar massage’ och blev behandlad med en fotmassage på popupen. ‘Jag var där förra veckan och det var en riktigt trevlig upplevelse. Vi hade en 30 minuters massage. Jag fick huvud, nacke och axlar, min favorit, och fötter,’ sa Anna. ‘Ruby fick sina händer och fötter masserade. Ruby älskar överraskande nog massage. Det lugnar verkligen ner henne.’ ‘Hon är faktiskt väldigt lugn när hon får en fotmassage. Det är bra för deras cirkulation och de säger faktiskt att det är väldigt bra för spädbarn och småbarn.’ ‘Jag tror att det är bra för alla… det får saker att röra sig. Det är dags att koppla av.’ Anna fortsatte med att säga att det var en perfekt möjlighet för henne att få lite kvalitetstid med Ruby, eftersom hon känner att hon vanligtvis är för upptagen för att få en-ett-binde tid. ‘Jag är så upptagen nu, det är så svårt att hitta tid för dig själv. Och även att spendera kvalitetstid med den lilla,’ sa Anna, som är mamma till två. ‘Jag känner att hon vaknar, jag jobbar, sen lägger jag henne ner igen. Det är svårt att hitta de trevliga speciella stunderna tillsammans.’ Även om idén om ett barnspa kan verka bisarrt för vissa, sa Anna att hon bara har fått positiv respons från sina vänner hittills. ‘Alla blir ganska exalterade eftersom det är kostnadsfritt och det är också en tid då du kan gå ut med ditt barn,’ sa hon. ‘Det är en söt upplevelse som du inte skulle kunna göra vid någon annan tid. Det är en mycket unik upplevelse.’ ‘Jag tror att människor är mer upphetsade än tveksamma eller något sådant… Min inställning är att inte oroa dig för saker du inte kan kontrollera.’ ‘Gå in och ha en fantastisk dag. Du behöver inte betala för något. Bara gå och njut av upplevelsen.’ Efter att ha gått igenom innehållet, kan vi dra slutsatsen att Anna Heinrich har gått samman med Huggies för att starta ett popup-barnhudspa i Sydney, vilket erbjuder gratis massage för spädbarn och småbarn. Detta kan vara en unik och avslappnande upplevelse för föräldrar och deras barn, och ett sätt att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Den ultimata guiden till framgångsrik investering: Så maximerar du din avkastning

I en värld av ekonomisk osäkerhet är investeringar ett avgörande steg för att säkra din ekonomiska framtid. Genom att förstå de senaste trenderna på finansmarknaden och ta smarta beslut kan du maximera din avkastning och nå nya höjder av ekonomisk framgång.

I denna artikel kommer vi att utforska de bästa investeringsstrategierna, analysera marknadens senaste svängningar och ge dig de verktyg du behöver för att ta din ekonomi till nästa nivå. Oavsett om du är en erfaren investerare eller bara börjar din resa mot ekonomiskt välstånd, har vi de insikter och råd som du behöver för att lyckas.

Följ med oss när vi tar dig genom en djupdykning i investeringsvärlden och lär dig hur du kan göra de bästa besluten för din ekonomiska framtid. Med rätt kunskap och strategi kan du ta kontroll över din ekonomi och skapa en ljusare framtid för dig själv och dina nära och kära.

Så varför vänta? Låt oss hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål och maximera din avkastning på investeringar. Ta det första steget mot en framgångsrik ekonomisk framtid idag.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version