Den Block kan se ett par bryta upp innan showen avslutas i år enligt en insider, eftersom en producent bekräftade att ett lag kastade in handduken bara fem veckor in i showen. Renovering av en resort på Phillip Island för den 20-årsjubileumsserien har den senaste gruppen av deltagare släppts in i en “tryckkokare”. En källa inuti Channel Nine-renoveringshiten berättade exklusivt för Daily Mail Australia på onsdagen att minst ett av paren kan splittras innan auktionen. “Vi vet inte alltid hur andra ser våra relationer och den här säsongen tror jag att åtminstone 3 av de 5 nya lagen kommer att vara ganska chockade över sitt beteende,” sa de. “Mycket av deras beteende är ganska polariserande. Jag skulle inte bli förvånad om inte alla paren når auktionen utan att splittras.” Källan tillade: “Konflikten är verkligen innesluten inom varje hus den här säsongen och inte med deras tävlande grannar.” Blocket 2023 mötte hård kritik, med klagomål till ACMA att Channel Nine glorifierade mobbning när lagen bråkade häftigt. Men insidern sa att den här inställningen inte kommer att förändras inom en snar framtid. “Blocket kommer alltid att ha konflikter och att se på de olika sätten som varje deltagare hanterar dramat är vad som har hållit den här showen på TV i 20 år.” Insidern fortsatte med att säga att vissa av bråken mellan paren var “lite pinsamma” och “omogna”, med deras attityder gentemot varandra som höjer varningsflaggorna. Ett gift par i synnerhet, föräldrarna Kylie och Brad som delar fyra barn under tio år, sägs vara de värsta av gänget. “Kylie och Brad kommer att finna det ganska obekvämt att se tillbaka på showen – eftersom de verkligen har ett unikt sätt att prata med varandra,” sa källan. “Producenterna drar verkligen tillbaka och låter deltagarna bete sig som de vill. Men när [Kylie och Brad] frågade om de skulle möta motreaktioner blev de informerade om att de kommer att vara det mest relaterbara laget för säsongen eftersom de inte censurerade sig själva.”

Analys:
Artikeln handlar om den pågående säsongen av TV-programmet “The Block” där det ryktas om att ett par kommer att bryta upp innan showen avslutas. En insider har avslöjat att flera av paren har problem i sin relation och att konflikterna är inriktade inom varje hus istället för mellan grannarna. Kritik har riktats mot programmet tidigare för att glorifiera mobbning, men producenterna verkar inte tänka ändra sitt tillvägagångssätt. En specifik familj i programmet, Kylie och Brad, anses vara de mest kontroversiella deltagarna. Detta visar på att även om reality-TV kan vara underhållande, kan det också orsaka spänningar och konflikter mellan deltagarna, vilket kan påverka deras personliga liv och relationer. Investeringstips för att navigera genom finansiella prövningar och bygga en stark portfölj

En insynsperson från finansvärlden avslöjade: ‘Att investera visar verkligen de verkliga dynamikerna mellan nya deltagare.’

Det är som att vara en fluga på väggen och titta på de senaste deltagarna navigera genom att bygga ett hus under 12 veckor.

Liksom i Gift vid första ögonkastet är spänningen mellan varje par fängslande och det är mest engagerande när paren är oense med varandra.

Det finns gott om bra stunder, men det är kontrasten mellan alla relationer som gör denna show fascinerande.

Ryktet om ett par som går skilda vägar i programmet kommer efter att verkställande producenten Julian Cress bekräftade att en grupp kommer att lämna serien i vecka fem.

Det är inte första gången deltagare har lämnat det ‘brutala’ reality-tv-programmet, men det är första gången de har gett upp så sent i byggprocessen.

Medan det ännu inte har bekräftats vilket team som kommer att lämna platsen för gott, insisterade Julian på att paret är tacksamma mot Network Nine för möjligheten.

‘De är fantastiska. Vi är alla vänner. De återvänder till programmet innan det är över,’ sa den verkställande producenten.

‘De är mycket glada för allt stöd de har fått och tror att de fattade rätt beslut.

Återkopplingen vi har fått sedan reklamfilmerna har varit fantastisk.’

The Block: Island kommer att ha premiär på Nine och 9Now på måndag kl 19:30.

Analys: Artikeln handlar om investeringstips och finansiella prövningar som kan påverka ditt liv och din ekonomi. Den ger insikter om dynamiken mellan deltagare och hur man kan navigera genom investeringar för att bygga en stark portfölj. Det betonar vikten av att hantera spänningar och svårigheter för att uppnå framgång i finansiella marknader. Genom att följa råden och strategierna som presenteras kan läsarna förbättra sin ekonomiska situation och göra kloka investeringar för framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version