Mette Yvonne Larsen, Bistandsadvokat i Høiby-saken, ber om ro och avstår från spekulationer

Mette Yvonne Larsen är bistandsadvokaten för kvinnan som är offer i Høiby-saken. Kronprinsessan Mette-Marits son, Marius Borg Høiby, är misstänkt för misshandel och skadegörelse.

I en sms till NTB och flera medier på fredagskvällen meddelar Larsen att kvinnan inte kan ge mer information om fysiska skador på grund av utredningen. Hon är sjukskriven och har haft och har fortfarande läkarvård. Samtidigt avvisar Larsen att kvinnan har varit inlagd på sjukhus eller begärt besöksförbud, som tidigare nämnts i medierna.

Larsen tillägger att parterna i fallet har dialog med varandra. Marius Borg Høiby greps och misstänktes för våld och skadegörelse på söndagen. Polisen bekräftade på onsdagen att det fanns en relation mellan Høiby och offret, men kommenterade inte relationen eller omständigheterna kring händelsen ytterligare.

Platsen för händelsen är en lägenhet på Frogner på västkanten i Oslo. Høiby greps på en annan adress i stadsdelen och placerades i polisens häkte. Våldshändelsen ska ha inträffat natten till söndag.

Det är oklart om Høiby kopplar sig till platsen och händelserna, eller hur han ställer sig till skuldfrågan och beskrivningen i misstankarna.

Nu har du en fullständig översikt över det senaste i Høiby-saken. Om du vill veta mer om hur denna händelse kan påverka finansmarknaden och investeringar, läs vidare nedan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version