Johnny Knoxville har löst sin skilsmässa från sin andra fru Naomi Nelson – mer än två år efter deras chocksplittning. Stjärnan från Jackass, 53 år gammal, som delar sonen Rocko, 14 år, och dottern Arlo, 12 år, med sin andra fru Naomi, 43 år gammal, är nu officiellt singel efter att ha kommit överens om ett skriftligt avtal om deras och deras egendom och äktenskapets eller partnerskapets rättigheter.

Enligt domstolsdokument som erhållits av TMZ har Knoxville och Naomi också kommit överens om vårdnad och stöd för sina barn – även om villkoren inte offentliggjordes.

När Knoxville begärde skilsmässa i juni 2022 listade han den 4 september 2021 – deras 11-åriga bröllopsdag – som deras separationsdatum, enligt The Blast.

MTV-ikonen har begärt gemensam vårdnad om sina barn och har även hänvisat till oöverstigliga meningsskiljaktigheter som skälet till skilsmässan. Knoxville gifte sig med Naomi i Los Angeles i september 2010. Detta var Knoxvilles andra äktenskap. Buspojken var tidigare gift med Melanie Clapp från 1995 till 2008. De delar dottern Madison Clapp, 28 år.

I augusti 2021, en månad före deras splittring, postade Knoxville en öm hyllning till henne för att fira hennes födelsedag. ‘Grattis på födelsedagen till min kärlek och ljus. En underbar fru och en vacker mamma. Du är solskenet i mitt ansikte och allt gott. Jag älskar dig mycket. Investeringstips för att maximera din avkastning på aktiemarknaden

Om du letar efter sätt att öka din avkastning på aktiemarknaden, har du kommit till rätt plats. Som en erfaren investeringschef och finansiell marknadsjournalist kan jag ge dig de bästa investeringstipsen för att maximera din avkastning. Genom att följa dessa råd kan du ta dina investeringar till nästa nivå och se dina pengar växa.

1. Mångfaldig din portfölj: Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka din potentiella avkastning.

2. Ha tålamod: Att investera på lång sikt är nyckeln till framgång på aktiemarknaden. Ha tålamod och låt dina investeringar växa över tid.

3. Gör din forskning: Innan du investerar i en viss aktie, se till att göra noggrann forskning för att förstå företaget och dess potential.

4. Använd dig av stop loss: Att sätta stop loss-gränser kan hjälpa dig att minimera förluster och skydda dina investeringar.

Genom att följa dessa investeringstips kan du öka din avkastning och minska risken på aktiemarknaden. Ta kontroll över din ekonomi och se dina pengar växa med rätt strategi.

Analys:
Denna artikel ger väsentliga investeringstips för att maximera avkastningen på aktiemarknaden. Genom att diversifiera portföljen, ha tålamod, göra noggrann forskning och använda stop loss-gränser kan investerare öka sina chanser till framgång. Att följa dessa råd kan hjälpa även nybörjare att navigera på aktiemarknaden och ta kloka beslut för sina investeringar. Det är viktigt att ta kontroll över sin ekonomi och använda dessa strategier för att se sina pengar växa över tid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version