Junior Andre strålade av glädje på torsdagskvällen när han deltog i Fragrance Shops 30-årsfest på Magazine i London. Medan den blivande sångaren, 19, njöt av festen, arresterades hans mamma Katie Price på Heathrow-flygplatsen när hon landade i Storbritannien efter att ha hoppat över en konkursförhandling för en ansiktslyftning på 10 000 pund i Turkiet. Den tidigare glamourmodellen, 45, hölls i förvar på en polisstation i västra London och släpptes några timmar senare av en jourdomare, inför sitt rättsframträdande på fredagsmorgonen. Medan dramat utspelade sig firade Junior med varumärket i Greenwich och poserade för foton framför en spegelbakgrund. Han bar en Death Row Records bomberjacka med en svart T-shirt och vaxade, rynkade byxor. Junior delade evenemanget med Love Island-deltagarna AJ Bunker, Tyler Cruickshank, Chyna Mills och Omar Nyame. Även närvarande var presentatörerna Danielle Harold och Scott McGlynn, samt Dani Dyers syster Sunnie.

Katie Price anlände till Royal Courts of Justice i centrala London på fredagen efter att ha arresterats på Heathrow-flygplatsen på grund av att hon inte närvarade vid konkursförfarandet. Hon dök upp till fots genom huvudentrén klädd i en beige outfit och svart huvudbonad för att dölja skadorna som orsakats av ansiktslyftningen i Turkiet. Vice domare Daniel Schaffer beordrade modellen att ge ett ‘åtagande’ till domstolen att hon skulle närvara vid en ytterligare höring för att ställas inför frågor om sina ekonomiska förhållanden den 27 augusti kl 10.30. Han sa: ‘Du måste närvara på den dagen, inga om eller men, inga resor utomlands, inga semestrar.’ Price bekräftade att hon förstod att hon måste närvara och sa senare: ‘Jag kommer att ändra min dagbok för det.’ Domare Schaffer hävde också arrestordern som utfärdats mot henne den 30 juli av en annan domare efter att hon inte dök upp på en tidigare hörsel.

Price arresterades vid sin återkomst till Storbritannien från Turkiet på torsdagskvällen och hölls i förvar på en polisstation i västra London. Bilder visar hennes huvud täckt av förband efter ingreppet – hennes sjätte ansiktslyftning – som modellen förstås ha genomgått på Trio Clinic i Istanbul. Hennes rättegång kommer efter att en arresteringsorder utfärdats av en domare efter att hon inte dök upp vid en hörsel som rörde hennes enorma skuld på 760 000 pund. Price sa tidigare att hon ‘inte flyr från saker’, men var ‘borta och arbetade på en dokumentär om korrigering av operationer’ under rättegången.

I ett nu raderat uttalande på Instagram skrev Price: ‘Jag är medveten om att jag snart kommer att bli frihetsberövad på flygplatsen vilket uppenbarligen är vad domstolarna anser vara nödvändigt.’ ‘Jag hoppas naturligtvis för min sons skull som är med mig att de kommer att tillåta en viss värdighet och skydd åtminstone för hans skull eftersom det kommer att vara extremt störande för honom att se.’ Medan jag förstår vikten och allvaret i frågan känner jag att jag behandlas som en brottsling.’ ‘Den olyckliga ekonomiska situationen gör mig inte till en brottsling eller en dålig person.’

Analys: Artikeln handlar om Junior Andres deltagande i en fest medan hans mamma Katie Price arresterades för att ha hoppat över en rättegång angående sin konkurs och ansiktslyftning i Turkiet. Det visar på de ekonomiska svårigheterna som Price står inför och hur detta påverkar hennes och hennes familjs liv. Det ger en inblick i kändisars liv och de konsekvenser de kan möta när de inte tar hand om sina ekonomiska förpliktelser. Det är en påminnelse om vikten av att hantera sina pengar och att följa lagar och förordningar för att undvika rättsliga problem och personliga svårigheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version