Det är inte långt kvar tills den nya serien Emily In Paris släpps på Netflix senare denna månad. Lily Collins efterliknade sin älskade karaktär när hon åkte till Paris för en fotografering med NBC när OS går in på sina sista dagar. Skådespelerskan, 35 år, såg helt chic ut när hon stylade en svart paljettberet och en röd minikjol prydd med tredimensionella rosor. Hon var mycket benig när hon matchade kjolen med en överdimensionerad långärmad blå skjorta och en lång svart slips. Hon accessoriserade looken med kilklackar i orange och hennes ikoniska röda läpp när hon delade ett foto av sig själv med sin makeupartist.

Lily delade också en selfie med den amerikanska idrottaren Anna Hallas hon betecknade fotot: ‘Emily och Anna i Paris’. ‘Så roligt att filma detta @nbcolympics-inslag med olympisk sjukampare och allmän bad-ass @annaa.hall. Om du inte redan har följt med, titta in imorgon för att heja på henne i Paris!…’

Anna tävlar för närvarande i sjukampen mot den brittiska idrottsstjärnan Katarina Johnson Thompson. Lily delade också några behind the scenes-bilder från inspelningen med Eiffeltornet i bakgrunden. Del ett av Emily And Paris kommer att sändas på Netflix den 15 augusti och trailern för fjärde säsongen av den populära showen släpptes förra månaden när den avslöjade huvudpersonens kärlekstriangel med Alfie och Gabriel. Denna serie kommer att se Emily försöka undvika sina dubbla romanser och fokusera på sig själv.

Med bästa vännen Mindy Chen (Ashley Park) som uppmanar ‘ingen relation är perfekt’ när Emily ber om råd, finner hon sig snabbt springa tillbaka till kärlekstriangeln för att hitta sin ena. I en knipa säger Emily: ‘Jag trodde verkligen att jag kunde gå vidare från dem men de betyder så mycket av olika anledningar’. Mindy säger: ‘Tänk inte för mycket på det’. I sitt arbetsliv kolliderar Emily återigen med sin chef Sylvie Grateau (Philippine Leroy-Beaulieu) när hennes bloggande om sitt kärleksliv kolliderar med hennes arbete på kontoret. De första fem avsnitten kommer att vara tillgängliga att titta på den 15 augusti och tittarna måste vänta nästan en hel månad för den andra delen den 12 september.

Emily har inte haft den bästa turen med dejting sedan hon flyttade från Chicago till Paris för att följa sin dröm om ett marknadsföringsjobb. Hon föll för grannen Gabriel trots att kocken hade ett av/på-förhållande med hennes nära vän Camille. Och hennes romans med britten Alfie kom till ett dramatiskt slut när Camille vägrade gifta sig med Gabriel i finalen av säsong tre och avslöjade att hon alltid hade vetat om hans dolda känslor för Emily. Det finns hemligheter som ännu inte har avslöjats, inklusive Camilles affär med konstnären Sofia, som Emily vet om, men Gabriel är ovetande om.

Dessutom kommer den stora avslöjandet om Camilles graviditet att göra eventuella chanser till en romans mellan Emily och Gabriel ännu svårare att navigera. Emily In Paris skapades av Sex and the City-författaren Darren Star, som har erkänt att han förstår varför tittare har jämfört Lilys karaktär med Carrie Bradshaw, spelad av Sarah Jessica Parker. Han sa: ‘Jag förstår varför människor kommer att koppla ihop de två serierna. Varje serie utspelar sig i en glamorös stad med en kvinnlig huvudroll men idén om Emily In Paris var mycket annorlunda. Jag har velat skriva en show om en expatriat som bor i Paris under ganska lång tid’.

Lucien kallade serien ‘kaotisk’ och ‘hjärtslitande’ medan Philippine gav en smak av handlingen genom att säga att de nya avsnitten handlar om ‘hämnd’. I maj meddelade Lily: ‘Säsong fyra kommer ut den 15 augusti för del ett. Del två släpps den 12 september, varsågod’. I en tillhörande video svarade Lily och hennes medskådespelare på tre ord hur de skulle beskriva den nya serien, med Camille Razat, 30, vars karaktär upptäckte att hon var gravid i slutet av säsong tre, säger att det är ‘rörigt’.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version