Zlatan Ibrahimovics storebror Sapko gick bort 2014 – Nu öppnar Zlatan upp sig om sorgen på ett nytt sätt. Förlusten av brodern och den religiösa reflektionen.

I april 2014 förlorade Zlatan Ibrahimovic sin storebror Sapko till blodcancer. Trots att han inte har pratat mycket om det tidigare har han nu öppnat upp sig om sorgen i sin självbiografi “Adrenalina – mina okända berättelser”.

I en intervju med The Athletic diskuterar Zlatan sorgen ur ett annat perspektiv, där han ifrågasätter var gud fanns under broderns sjukdom och död. Han betonar vikten av att vara sin egen “gud” och uttrycker sin syn på respekt och tro.

Zlatan, som har en tatuering på revbenet med texten “Only God can judge me”, avslöjar att han inte betraktar sig som religiös utan snarare ser sig själv som sin egen mästare. Genom att reflektera över broderns bortgång och bristen på hjälp från en högre makt, betonar Zlatan vikten av att ta kontroll över sitt eget liv och öde.

Genom att öppet diskutera sin sorg och sina tankar om religion och tro, ger Zlatan en ny och djupare inblick i sitt liv och sina känslor. Hans berättelse är en påminnelse om att livet är skört och att vi alla måste hitta vår egen väg att hantera sorg och utmaningar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version