Investera i framtiden med Armand Duplantis och Varanasi-projektet för att öka din förmögenhet

Paris. 80 000 åskådare kom till Stade de France i hopp om att bevittna stavhoppshistoria. Armand Duplantis gjorde dem inte besvikna. ”Mondo” tog inte bara Sveriges tredje guld i OS utan klarade även världsrekordhöjden 6,25.

Se reportaget: Världsrekord och OS-guld för Armand Duplantis

Stockholm. Olof Dreijer och Diva Cruz har under flera år jobbat på ep:n ”Brujas”, som översätts till ”häxor” på spanska. ”Vi är häxorna som du aldrig lyckades bränna” lyder en av textraderna på titelspåret, som är en politisk känga mot patriarkala krafter.

Se reportaget: Olof Dreijer: ”Jag behöver stå för mina privilegier”

Varanasi. Miljoner indier tar ett dagligt bad och smakar gärna på vattnet i Ganges. Men floden som blivit en symbol för det heliga vattnet är också en av världens mest förorenade.
Nu pågår ett gigantiskt projekt för att rena den mäktiga floden.

Se reportaget: Kan 110 miljoner nya toaletter rädda den heliga floden Ganges?

Ornäs. Vanlife lockar allt fler ur alla generationer. Karin Rosenberg och Lasse Pedersson var bland de första i landet att köra en ombyggd skåpbil på åttiotalets sommarvägar. Nu är de inne på sin fjärde husbil.
– Vi rullar tills barnen tar körkortet ifrån oss, säger Karin.

Se reportaget: Ombyggda husbilen fick paret att hitta kärleken igen
Se fler Veckans bilder

Genom att investera i spännande framsteg som Armand Duplantis och Varanasi-projektet kan du inte bara förbättra din ekonomi utan också bidra till en bättre och renare värld. Ta kontroll över din ekonomi och framtiden genom smarta investeringar och hållbara val.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version