OS-guldmedaljörerna avstår från att spela i EM i beachvolleyboll

OS-guldmedaljörerna David Åhman och Jonatan Hellvig har meddelat att de inte kommer att delta i EM i beachvolleyboll i Nederländerna denna vecka. Duon bekräftade beslutet i en intervju med TT i Stockholm, där de förklarade att de känner sig utmattade och inte i tillräckligt bra form för att kunna prestera på toppnivå.

Det har varit en lång och krävande tävlingssäsong för duon, med allt fokus på OS. Att delta i EM skulle kräva att de är på plats redan nästa dag, vilket känns orealistiskt med tanke på deras nuvarande tillstånd. David Åhman säger att de känner av trötthet och småskavanker, och att det inte skulle gynna dem att delta i tävlingen i deras nuvarande skick.

Det är alltid viktigt för idrottare att lyssna på sin kropp och göra kloka beslut för att undvika skador och bibehålla sin prestation på lång sikt. Även om det kan vara besvikelse för fansen att inte få se sina favoriter tävla, är det viktigaste att spelarna tar hand om sin hälsa och välmående. Vi önskar David Åhman och Jonatan Hellvig en snabb återhämtning och ser fram emot att se dem i framtida tävlingar i toppform.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version