Jardell Kanga, 18, steg in i Hammarby för tre veckor sedan. Nu ser stortalangen fram emot sin debut så snart som möjligt. Tränare Kim Hellberg berömmer Kangas utveckling och ser goda tendenser inför framtiden.

Kanga har tidigare tillhört Bayer Leverkusens P19-lag och var utlånad till De Graafschap, där han inte spelade mycket. Nu är han tillbaka i full träning med Hammarby och förbereder sig för sin debut.

Tränaren Hellberg fokuserar på Kangas långsiktiga utveckling och planerar att ge honom speltid i HTFF för att förbereda honom på bästa sätt. Matchformen bedöms som god och Kanga arbetar hårt för att bli bättre och förhoppningsvis snart vara redo för match.

Analys:
Detta inlägg handlar om den unga talangen Jardell Kanga och hans framsteg med Hammarby. Tränaren Kim Hellberg ser potential i Kanga och fokuserar på att ge honom rätt utvecklingsmöjligheter. För investerare kan detta innebära att hålla ett öga på unga talanger som Kanga, som har potential att växa och bli en framgångsrik spelare i framtiden. För fotbollsfans kan det vara spännande att följa Kangas resa och se hur han utvecklas i Hammarby. Genom att investera tid och resurser i unga talanger som Kanga kan klubbar och investerare möjligen se en avkastning på sin investering i form av framgång på planen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version