De tre slutliga kändisarna som kommer att tävla i 2024 års serie av Strictly Come Dancing bekräftades på måndagen. DIY SOS-stjärnan Nick Knowles, före detta fotbollsspelaren Paul Merson och GB-hockeysensationen Sam Quek är redo för den nya serien, det har avslöjats. Det kommer efter några mycket tumultartade månader för BBC-programmet efter att flera missbruks- och mobbningsanklagelser gjordes mot professionella dansare inklusive Giovanni Pernice och Graziano Di Prima. Nick, 61, Sam, 35, och Paul, 56, syntes på måndagskvällens The One Show när tillkännagivandet gjordes. Presentatören Nick sa: “Jag dansade i Rio förra året och gjorde en argentinsk tango och jag tänkte att det här är fantastiskt. Min äldre syster var en balsalldansare så jag är den minst talangfulla personen i familjen!” ‘Jag kommer verkligen att ge allt!’

Analyser: Den här artikeln handlar om de tre kändisarna som kommer att tävla i en populär dansserie. Det är intressant att se olika kändisar från olika bakgrunder delta i en sådan tävling. Det visar hur populär och inkluderande dansprogrammet är och hur det kan påverka deras karriärer och popularitet. Det är också intressant att se hur de förbereder sig och vilka tankar de har inför tävlingen. Det kan vara inspirerande för andra att se hur dessa kändisar tar sig an utmaningen och ger sitt bästa för att vinna. Den bästa investeringschefen och finansiella marknadens journalist: Blind komiker Chris McCausland var den första kändisutmanaren i 2024-serien, som avslöjades och medverkade i This Morning på måndagen för att tillkännage nyheterna. Undertecknandet är första gången för danskonkurrensen som tidigare hade döva EastEnders-skådespelerskan Rose Ayling-Ellis som vann glitterbollen tillsammans med Giovanni Pearce 2021.

Komiker och CBeebies-skådespelare Chris, 46, förlorade synen vid 22 års ålder på grund av en ärftlig sjukdom, Retinitis Pigmentosa. Chris har tidigare talat om blind representation i medierna och sagt: ‘Jag tror att det bästa sättet att representera en funktionsnedsättning är att få folk att glömma bort den när det är möjligt. Det är alltid en del av dig. Människor är intresserade, du släpper in dem och skrattar åt det. Men om du kan göra en show där säg, 80% av det inte handlar om att vara blind, då blir det mer effektfullt och roligare när du väl pratar om det. Jag tror på representation inom mainstream.’

Senare på This Morning bekräftades JLS-stjärnan JB Gill som den andra kändisen. Sångaren fick först berömmelse på den femte säsongen av The X Factor där han kom tvåa med de andra medlemmarna i JLS. Gruppen släppte fyra album innan de gick skilda vägar 2013, med varje medlem tros vara värd £6 miljoner vid den tiden. JB följer i sin bandkamrat Aston Merrygolds fotspår som eliminerades på tionde plats under 2017-serien. Stjärnan har också en historia med Strictly, där han vann julavsnittet av BBC One-dansshowen tillbaka 2012, och utförde Jive med Ola Jordan.

Att skriva om att anmäla sig till den nya serien sa han: ‘Jag gjorde julspecialen – det var jättekul!’. ‘Det var den mest liknande dansen jämfört med vad jag har gjort i JLS. Många av ballroom-stilarna är väldigt främmande för mig – jag gjorde inte de danserna när jag växte upp. Jag är inte en utbildad dansare.’ Bortsett från sin musikkarriär är JB gift med dansaren Chloe Tangney och är far till sonen Ace och dottern Chiara.

Punam Krishnan har också anmält sig och är en NHS GP och är en av de ordinarie läkarna på BBC:s Morning Live. Baserad i Skottland täcker hon regelbundet hälsoteman för TV-program och tidningar och har även skrivit en barnbok. Punam berättade för Vernon om att ansluta sig till Strictly: ‘Det här känns fortfarande inte verkligt, jag är överlycklig över att vara en deltagare i årets show.’ ‘Jag har sett Strictly varje år med min familj och det känns extra speciellt att det är det 20:e året, jag kan inte tro att det är jag som kommer att bli Strictly-fierad nu.’ Investeringstips för att öka din portföljavkastning och förbättra din ekonomiska framtid

Wynne Evans, den kända operasångaren och radiovärd, har precis avslöjats som den tredje kändis tävlande i Strictly Come Dancing. Under sin 25-åriga karriär har han haft två nummer ett-klassiska musikalbum och har uppträtt på de största operahusen runt om i världen. Evans avslöjade sin upphetsning över att vara en del av showen och ser fram emot att visa upp sina dansfärdigheter.

Toyah Wilcox, en annan kändis tävlande i årets Strictly Come Dancing, är en framstående artist som har samlat på sig tretton topp 40-singlar och skrivit två böcker. Hon är också en prisbelönad artist och har uppträtt på stora festivaler som Glastonbury. Wilcox avslöjade sin spänning över att vara en del av showen och ser fram emot att delta i tävlingen.

Tasha Ghouri, den första Love Island-stjärnan att delta i Strictly Come Dancing, har också avslöjats som en del av årets line-up. Ghouri, som har en cochleaimplantat, ser fram emot att vara en del av showen och visa att hon kan dansa trots sina hörselsvårigheter.

Sammanfattningsvis har årets Strictly Come Dancing en imponerande line-up av kändisar som är redo att ta dansgolvet med storm. Från operasångare till musikartister och realitystjärnor, kommer tittarna att kunna se en rad olika stilar och personligheter på showen. Detta löfte om spänning och underhållning kan vara en påminnelse för oss alla att våga ta chansen och följa våra passioner, oavsett hinder. Tasha Ghouri, den första Love Island-stjärnan med en cochlea-implantat, bekräftades som en deltagare för showen. Modellen är passionerad för att öka medvetenheten för döva samhället. Hon har en följarskara på över 2,2 miljoner över sina sociala medienätverk och har samarbetat med olika organisationer. Dessutom är hon författare och har en egen podcast.

Pete Wicks, en erfaren reality TV-veteran, kommer också att delta i showen. Han är känd för att ha medverkat i flera TV-program och har bekräftat sitt deltagande i showen.

Sarah Hadland, känd för att spela Miranda’s sidokick Stevie i BBC-sitcomen, är också en av deltagarna i showen.

Dessa nya deltagare kommer att ge en spännande twist till årets säsong av Strictly Come Dancing. Det kommer att bli intressant att se hur de presterar på dansgolvet och hur deras tidigare erfarenheter påverkar deras framträdanden. Det är definitivt en säsong att se fram emot för fansen av showen och för alla som älskar dans och underhållning. Storslagna namn som Miranda’s sidekick Stevie och en av de ursprungliga medlemmarna i prisbelönta serien Horrible Histories, har den 53-åriga komediestjärnan också haft roller i Waterloo Road och That Mitchell and Webb Look samt i Bond-filmen Quantum Of Solace. Hon avslöjade att hon skulle vara med i Strictly under Lorraine på torsdagen, och sa: ‘Jag kan inte tro att jag är med i Strictly!’

Hon kände sig särskilt exalterad över att vara med i en så ikonisk show under sitt 20:e år. Jag är så redo för glitter och glamour och förhoppningsvis kan jag göra alla som tittar hemma stolta!

Men Sarahs deltagande i showen har väckt kontroverser eftersom hon också är en utbildad dansare med West End-erfarenhet. Stjärnan började sin dansresa med utbildning från tre års ålder och gick på Laine Theatre Arts College i Epsom – där hon var samtida med Victoria Beckham som också lärde sig dansa och sjunga där. Sarah dansade i West End-produktioner av Cats och Grease innan hon blev känd som skådespelerska och det kan avslöjas att BBC har bett henne delta i showen i ett decennium.

Hon har erkänt att hon är en ‘superfan’ av showen och förstår varför deltagare som är dansutbildade, som hon, kritiseras. Hon sa 2015: ‘Jag tycker om att se människor göra en resa, men det är lika trevligt att se människor som har tränats och är bra.’

‘Jag vet att folk blir mycket upprörda över det, men du vill att de ska ha en viss förmåga eftersom det är trevligt att se människor som är riktigt bra.’

‘Så hur kan jag inte njuta av det och vara entusiastisk för att dansa själv för jag tänker bara ‘det är fantastiskt!’

Shayne Ward var näst på tur att bli annonserad. Stjärnan, 39, blev känd 2005 när han vann den andra säsongen av The X Factor. Han kommer att ansluta sig till medstjärnan från X Factor, JB Gill, från bandet JLS, på Strictly.

Även om hans första och andra album toppade listorna på första och andra platsen, fick hans tredje album ett kyligt mottagande och svaga försäljningssiffror. Han gick över till skådespelarvärlden och anslöt sig till rollistan i Coronation Street som Aidan Connor från 2015 till 2018, ett decennium efter att han vann sångtävlingen.

Shayne gjorde sitt sista framträdande som Aidan Connor den 7 maj 2018. Och stjärnan har redan haft lite dansövning eftersom han också tävlade i Dancing On Ice tillbaka 2013. Han uppträdde nyligen i ett Channel 5-drama kallat The Good Ship Murder, tillsammans med sin före detta Corrie-kollega Catherine.

‘Jag är överväldigad av att se allt glitter och magi som är Strictly i verkliga livet,’ sa Shayne. ‘Jag är ingen främling för direktsänd TV, men att dansa latin och ballroom framför miljoner är en helt ny nivå. Inga löften om min dansförmåga, men jag kommer att ge det mitt bästa försök!’

Jamie Borthwick var näst på tur att bli annonserad. Han blev känd för sin roll som Jay Brown/Mitchell i EastEnders, som han har medverkat i sedan 2006, och är nu en av de längst tjänande skådespelarna i showen.

I 2008 vann han en British Soap Award för Bästa Dramatiska Prestanda av en Ung Skådespelare för sin roll i EastEnders, och gick sedan vidare att vinna Bästa Skådespelare på Inside Soap Awards 2023. Hans medverkan kommer att markera en återkomst till Strictly Come Dancing efter att han tävlade i Christmas Special förra året och blev krönt champion tillsammans med professionella dansaren Nancy Xu.

Han sa: ‘Jag hade så roligt med att göra Strictly Christmas-specialen förra året, så när jag blev ombedd att vara med i denna serie var det det lättaste ja!

‘Detta är en ny utmaning och det kommer att vara så annorlunda att lära sig en ny dans varje vecka och att låta publiken ha sitt ord att säga.

‘Jag hoppas kunna salsa runt Albert Square på nolltid och jag kommer att be mina Walford Strictly-alumner om några kloka ord. Vi ses på dansgolvet!’

Swimmer Tom Dean var näst på tur att bekräftas. Han är en tre gånger olympisk mästare. Tom Dean: Från Olympisk mästare till Strictly Come Dancing 2024-stjärna

Tom Dean, en tre gånger olympisk mästare, gjorde historia som den första brittiska mannen att vinna en guldmedalj på över 100 år för herrarnas 200m frisim på OS i Tokyo 2020. Han fortsatte att vinna en till guldmedalj i Tokyo och blev Englands mest dekorerade idrottare på de efterföljande Samväldesspelen 2022, med totalt sju medaljer.

Senast tog Tom hem sin tredje guldmedalj för Team GB från OS i Paris 2024 i lag 4 x 200m frisim.

Han avslöjade sin medverkan i Strictly Come Dancing 2024 och bröt därmed strikta regler från producenterna. BBC gör stora ansträngningar för att hålla deltagarna hemliga och vanligtvis kommenterar inte stjärnorna spekulationer förrän det är officiellt bekräftat.

Tom bekräftade att han kommer att vara med i programmet medan han pratade efter herrarnas 200 meter medley på OS i Paris. Han sa: “Naturligtvis vill man ta en paus efter en hel olympisk cykel och möjligheten dök upp. Jag trodde att det skulle vara riktigt spännande att prova något lite annorlunda. Jag kommer att göra det och sedan rakt tillbaka till träningen efter det.”

Han avslöjade också att han kommer att söka råd från sin lagkamrat Adam Peaty som dansade med Katya Jones i serien 2021.

Tom, en tidigare OS-bobsledåkare och sprinter, ser fram emot att ta sig an dansgolvet och känner sig redo för utmaningen.

Montell Douglas, en före detta olympisk bobåkare och sprinter för Team GB, meddelades också vara med i Strictly Come Dancing 2024. Hon vann tidigare en guldmedalj på Samväldesspelen 2010 och har en imponerande idrottskarriär bakom sig.

Hennes medverkan som Gladiators-stjärna i BBC One och hennes bedrift att tävla vid både sommar- och vinterspel gör henne till en mångsidig idrottsman.

Nu tar hon med sig sin entusiasm och erfarenhet till dansgolvet och ser fram emot att lysa upp ballroomen med sitt deltagande i programmet. Med förhoppningar om att hennes Gladiator-persona kommer till nytta, ser hon fram emot att använda sina rörelser i dansen.

Detta års lineup för Strictly Come Dancing 2024 kommer att vara full av spänning och överraskningar, med kändisar från olika bakgrunder och idrottsvärldar som tar sig an den omtalade danstävlingen. En pensionär som tar på sig en spraytan – så här ser mitt liv ut nu

Det är ett banbrytande år för mig, jag har blivit pensionär och tar på mig en spraytan. Ålder: 36 år. Yrke: Realitystjärna. Pete säger: ‘Att dansa live inför hela nationen varje lördag? Helt skrämmande.’

Shayne Ward, 39 år gammal, profession: Skådespelare och sångare. Shayne säger: ‘Jag är ingen främling för live-TV, men att dansa latin och ballroom inför miljoner är en helt ny nivå.’

Tom Dean, 24 år gammal, yrke: Olympisk medaljvinnande simmare. Tom säger: ‘Nu kan jag officiellt prata om hur exalterad jag är över att ge mig in i något nytt, träffa fantastiska människor och börja dansa.’

Nick Knowles, 61 år gammal, yrke: TV-presentatör. Nick säger: ‘Jag kommer verkligen att ge allt, jag kommer att kasta mig in i det 100 procent!’

Det är bara några av deltagarna i en av de mest ikoniska showerna på sin 20-årsdag. Genom att delta i programmet tar de sig utanför sin komfortzon och utmanar sig själva på nya sätt. Det visar att det aldrig är för sent att prova något nytt och sträva efter sina drömmar, oavsett ålder. Det är en inspirerande påminnelse om att ta chanser och omfamna förändring för att växa och utvecklas som individ. Det bästa sättet att investera pengar för framtiden

Att investera pengar är avgörande för att säkra en stabil ekonomisk framtid. Genom att placera kapital på rätt sätt kan man skapa en växande portfölj och säkra långsiktig ekonomisk tillväxt. I denna artikel kommer vi att utforska de bästa investeringsstrategierna för att maximera avkastningen och minimera riskerna.

En av de mest effektiva sätten att investera pengar är genom diversifiering. Genom att sprida kapitalet över olika tillgångsklasser som aktier, obligationer och fastigheter kan man minska risken för förluster och öka chansen för god avkastning. Det är också viktigt att regelbundet övervaka och omvärdera ens investeringar för att säkerställa att de fortfarande är i linje med ens ekonomiska mål.

En annan viktig faktor att beakta är tidsramen för ens investeringar. Kortfristiga investeringar kan vara mer riskfyllda men potentiellt ge högre avkastning, medan långsiktiga investeringar är mer stabila men kan kräva tålamod för att se resultat. Det är viktigt att ha en klar plan och strategi för hur man ska nå sina ekonomiska mål.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att investeringar alltid innebär en viss grad av risk. Det är viktigt att göra noggrann forskning och konsultera med en finansiell rådgivare innan man fattar beslut om investeringar. Genom att vara medveten om riskerna och ha en tydlig strategi kan man öka sina chanser för ekonomisk framgång på lång sikt.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att investera pengar på ett smart och effektivt sätt för att säkra en stabil ekonomisk framtid. Genom att diversifiera sina investeringar, ha en tydlig tidsram och vara medveten om riskerna kan man öka sina chanser för god avkastning och minimera förluster. Det är viktigt att ha en klar strategi och regelbundet utvärdera sina investeringar för att säkerställa att de är i linje med ens ekonomiska mål. Att göra noggrann forskning och konsultera med experter kan hjälpa till att fatta informerade beslut om investeringar och öka ens chanser för ekonomisk framgång på lång sikt. Hur man investerar smart för att maximera avkastningen

Investeringar är en viktig del av att säkra ens ekonomiska framtid. Att veta hur man investerar smart kan göra en stor skillnad när det gäller att maximera avkastningen på ens investeringar. I denna artikel kommer vi att titta på några viktiga strategier för att hjälpa dig att investera på ett smart sätt och nå dina ekonomiska mål.

Att diversifiera ens portfölj är en av de viktigaste principerna när det gäller investeringar. Genom att sprida ut ens investeringar över olika tillgångsklasser kan man minska risken och öka möjligheten till avkastning. Det är också viktigt att regelbundet utvärdera och justera ens portfölj för att säkerställa att den fortsätter att vara i linje med ens mål och risktolerans.

En annan viktig faktor att överväga är att ha en långsiktig investeringsstrategi. Att försöka tidmarknaden kan vara lockande, men det är sällan framgångsrikt i det långa loppet. Genom att ha en långsiktig strategi och att hålla fast vid den även under volatila marknadsförhållanden kan man öka sina chanser att nå sina ekonomiska mål.

Slutligen är det viktigt att göra noggrann forskning och att hålla sig informerad om de senaste trenderna på finansmarknaden. Att ha en god förståelse för marknadsförhållandena kan hjälpa dig att fatta välgrundade investeringsbeslut och maximera avkastningen på dina investeringar.

Genom att följa dessa strategier och hålla sig disciplinerad i ens investeringsapproach kan man öka sina chanser att nå ekonomisk framgång på lång sikt. Det är viktigt att komma ihåg att investeringar alltid innebär en viss grad av risk, men genom att investera på ett smart sätt kan man minimera den risken och maximera avkastningen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version