Sharna Burgess om att vara styvmor till Megan Fox barn efter förlovningen med Brian Austin Green

Sharna Burgess har öppnat upp om att vara styvmor till Megan Fox barn efter förlovningen med skådespelarens ex-make Brian Austin Green. Dancing With The Stars-domaren, 39 år, sa att hon och hennes 90210-stjärnfästman, 51 år, är ett ‘fantastiskt team’ och får det att fungera med sin ‘flock’. Brian är för närvarande far till fem, delar Kassius, 21, med ex-frun Vanessa Marcil, 55, och Noah, 11, Bodhi, 10, och Journey, sju, med 38-åriga Megan. Trots att Brian glatt delar föräldraskapet med Transformers-stjärnan, delar han och Sharna också sin egen son, Zane, som är två år gammal.

Även om Sharna älskar sin blandade familj, sa hon att hon mer än något annat skulle vilja flytta tillbaka till Australien med Brian och hennes ‘bonusbarn’. ‘Jag saknar allt med Australien – det kommer alltid vara mitt hem,’ berättade hon för WHO Magazine i tisdags. ‘Jag önskar att jag kunde ta med mig alla mina barn, mina bonusbarn och Zane, tillbaka till Australien och att vi alla bara kunde bo där, men tyvärr kan vi inte.’ Den professionella balsaldansaren fortsatte med att säga att hon och Brian är ‘i vår föräldraera’, men att de en dag kommer att återgå ’till att vara ett coolt, sexigt par som gör saker bara vi två’.

Hon tillade: ‘Men just nu reser vi som en flock – vi har babysätena, barnvagnarna, alla snacks, och det är vårt liv just nu.’ Det kommer efter att Sharna delade med sig till Stellar Magazine förra månaden att hon och hennes partner Brian växte närmare varandra när de spelade tillsammans på DWTS 2021. ‘Vi hade så roligt att dansa och verkligen, han lärde känna så mycket om mig, vem jag är, vad jag gör, vad som får mig att ticka och hur jag arbetar,’ sa hon. ‘Det var en så vacker insikt för honom. Så vi är så tacksamma att ha haft den möjligheten tillsammans.’ Sharna var en professionell dansare i den amerikanska versionen av DWTS och är nu domare i den australiska versionen av dansprogrammet. ‘Den här showen har gett mig ett liv som jag aldrig hade kunnat drömma om. Den har gett mig en plattform och ett sätt att uttrycka mig som jag aldrig hade kunnat föreställa mig,’ sa hon till Stellar.

Sharna och Brian började dejta 2020, samma år som han och Megan gick skilda vägar för gott, och förlovade sig i juni förra året.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version