Premier League nu tillgänglig på två olika plattformar – Bojan Djordjic uttrycker sina farhågor

Premier League är tillbaka och fans kommer att kunna se matcherna på både Viaplay och Prime Video. Bojan Djordjic, expert hos Viaplay och Prime Video, uttrycker oro över denna splittring och hur det kan påverka tittarna.

Djordjic påpekar att fotbollen borde vara tillgänglig för alla och att den nuvarande situationen med två plattformar kan vara svår för många att hantera. Han reflekterar också över den tuffa tiden vi lever i, med ekonomiska utmaningar och nedskärningar inom mediebranschen.

Trots dessa utmaningar är Djordjic tacksam över att han fortfarande har ett jobb och möjligheten att diskutera fotboll. Han ger också några tips inför den kommande säsongen, inklusive sin övertygelse om att Arsenal kommer att vinna ligan.

Analys:
Den här artikeln handlar om den nya utvecklingen inom tv-sändningar av Premier League och hur det kan påverka tittarna. Bojan Djordjic uttrycker oro över splittringen av matcherna på olika plattformar och reflekterar över de ekonomiska utmaningarna inom mediebranschen. Trots detta är han optimistisk inför den kommande säsongen och ger sina tankar om vilket lag som kommer att vinna ligan. Det är viktigt för tittare att vara medvetna om dessa förändringar för att kunna planera hur de ska följa Premier League under den kommande säsongen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version