Emmy Rönning om sin kamp med multipel skleros: “Jag vill visa att det inte är ett dödsbesked”

Emmy Rönning, tidigare känd från “Bachelor”, har öppnat upp om sin kamp med multipel skleros (MS) i TV4-programmet “The challenge”. Trots att sjukdomen har påverkat henne under lång tid, har hon valt att visa att det inte behöver vara ett hinder i livet.

Hon trodde först att hennes symtom berodde på stress, men efter att ha fått diagnosen för tre år sedan har hon insett att det är viktigt att sprida kunskap om sjukdomen. Trots de fysiska utmaningarna har hon valt att vara öppen om sin resa för att visa att det inte är en dödsdom.

Med regelbunden intravenös behandling och en strävan efter balans i livet kämpar Emmy Rönning mot sjukdomen. Hon ser det som en möjlighet att hitta en bättre balans och hantera sina symtom på bästa möjliga sätt.

Genom att dela sin historia hoppas hon kunna inspirera andra att inte ge upp och att se sjukdomen som en del av sig själv, inte hela ens identitet. “The challenge” sänds på TV4 och TV4 Play, där tittare kan följa hennes resa och uppmärksamma vikten av att hantera multipel skleros på ett positivt sätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version