Tromsö knyter till sig David Edvardsson från Malmö FF

Enligt Sportbladets källor förväntas den norska klubben presentera MFF-mittfältaren inom de närmsta dagarna.

Förra veckan avslöjade Sportbladet att Sirius hade lagt ett bud på David Edvardsson från Malmö FF. Mittfältaren har varit utlånad till Landskrona under säsongen, men det verkade som att han spelade sin sista match för Landskrona mot Sundsvall i måndags.

Efter detta fick Sirius konkurrens från en utländsk klubb när det gäller Edvardsson, och enligt Sportbladets källor är den klubben norska Tromsö. Klubben har kommit överens med MFF om en övergångssumma och hoppas att knyta till sig mittfältaren före Sirius.

Nu verkar det som att Tromsö kommer att vinna kampen om Edvardsson och han förväntas presenteras av den norska klubben inom kort.

Analys:
I denna artikel avslöjas det att David Edvardsson är på väg att skriva på för den norska klubben Tromsö efter att ha varit aktuell för en övergång från Malmö FF till Sirius. Detta kan påverka både Edvardssons karriär och de inblandade klubbarnas framtid på planen. För fotbollsfans kan detta vara spännande nyheter att följa och se hur det påverkar den fortsatta säsongen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version