Jock Landale gifter sig med sin långvariga partner India Maddern i en romantisk ceremoni på landsbygden i England

Den australiska basketspelaren, 28 år gammal, utbytte löften med sin flickvän India framför sina nära och kära vid en storslagen ceremoni som hölls på Kin House i Chippenham. Deras vänner delade en rad fantastiska fotografier från den speciella dagen när paret sa ‘ja’ under den utomhusceremonin den 13 augusti.

För den speciella dagen klädde NBA-stjärnan Jock sig elegant i en svart smoking när han firade med sin strålande brud. India såg ut som en brud i en vacker vit satängklänning och lät sin minimalistiska outfit tala för sig själv genom att hålla accessoarerna enkla.

En video delad på Instagram visade paret leende från öra till öra när de gick hand i hand mot sin mottagningslokal efter att ha utbytt löften. De nygifta såg överlyckliga ut i videor som delades på sociala medier när de firade med sina nära och kära och dansade natten lång på sin mottagning.

Paret sa ‘ja’ på markerna av det lyxiga georgianska herrgården Kin House, som kostar över 30 320 AUD (£ 15 640) att hyra.

Mottagningen hölls sedan inne i den vidsträckta lokalen Kilvert Hall när deras nära och kära reste från hela världen för att delta i ceremonin i Wiltshire.

Jock har varit tillsammans med India i över fyra år och förlovade sig 2022, med en förlovningsfest i Deniliquin, NSW, vid den tiden. De träffades först i gymnasiet men pratade inte med varandra förrän flera år senare när de introducerades av gemensamma vänner strax innan Covid-pandemin.

Analyserat och nedbrutet för enkel förståelse:
Jock Landale, en australisk basketspelare, gifte sig med sin långvariga partner India Maddern i en romantisk ceremoni i England. Paret utbytte löften i en vacker utomhusceremoni och firade sedan med sina nära och kära på en lyxig herrgård. Deras kärlekshistoria började i gymnasiet och ledde till en förlovning år 2022. Jock, som representerade Australien vid Olympiska spelen i Paris 2024, missade medaljen men ser fram emot att göra bättre ifrån sig 2028. Han spelar för närvarande för Houston Rockets i NBA och har tidigare spelat för Melbourne United, San Antonio Spurs och Phoenix Suns.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version