Vanessa Lachey och hennes familj flyttar från Hawaii efter att hennes succédrama, NCIS Hawaii, blivit inställt.

Och skådespelerskan, 43, avslöjade sin sons hjärtevärmande perspektiv när de förberedde sig för att säga adjö till livet på ön.

Vanessa, som delar tre barn med maken Nick Lachey, delade en diskret bild av en ömtålig rosa plumeria-blomma som badade i solskenet.

“I visade den här bilden för min son, han sa ‘Wow mamma, det säger så mycket utan att visa mycket’,” skrev Vanessa på bilden. “Jag sa, ‘Vad ser du?'”

“Han sa, ‘Vi flyttar, men vi är inte ledsna. Jag ser lycka och Aloha följa med oss.'”

Hon lade till med en ledsen emoji, ‘för alltid med oss!!!’

Det kommer efter att Love Is Blind-medvärden avslöjade sina planer att återvända till fastlandet efter att hennes CBS-succédrama, NCIS Hawaii, blivit inställd.

Hon delade en karusell av foton på sig själv, maken Nick, 50, och barnen Camden John, 11, Brooklyn Elisabeth, 9, och Phoenix Robert, 7, poserande i hawaiianska ensembler och blomsterkransar.

‘”A Hui Hou” ❤️ Hemmet är där hjärtat är… Hawai’i, du kommer alltid ha mitt hjärta! Mahalo Nui Loa för de 3 vackra, magiska åren du gav mig och min familj! Nu, på till nästa äventyr. Bort i solnedgången går vi! #LacheyPartyOf5 #AlohaSpirit,’ skrev hon i bildtexten.

Hon lade till en bedårande bild av sig själv och Nick hållande händer när de gick iväg in i solnedgången.

De fantastiska strandfotona var populära bland skådespelerskans 1,1 miljoner följare och fick över 34 000 likes och hundratals kommentarer som stödde henne och hennes familj.

‘Elskade NCIS Hawaii! CBS gjorde ett misstag!!’ skrev en fan av serien. En annan sa, ‘Vi kommer aldrig glömma vad du har gjort i våra hjärtan, du lämnar oss med ett litet tomrum som kommer att vara omöjligt att fylla. A Hui Hou.’

En följare deltog och delade, ‘Åh, jag är så ledsen. Jag håller med, hemmet är där din familj är. Men jag önskade verkligen att NCIS Hawaii inte blev inställt. Vi gillade det verkligen. Önskar er allt det bästa på ert nästa äventyr.’

Efter att ha fått reda på att hennes serie inte skulle förnyas för en fjärde säsong tillbaka i april, tog Vanessa till sin Instagram Story för att uttrycka sin förvåning och förvirring.

‘Förkrossad, förvirrad, överraskad,’ skrev huvudrollsinnehavaren över en NCIS: Hawai’i-logotyp vid tillfället.

‘Tacksam, självsäker, älskade fans! sa skådespelerskan som spelade Special Agent in Charge Jane Tenant, fortsatte, och tillade, ‘Bearbetar den här nyheten och är fortfarande närvarande med min familj. Jag älskar er alla,’ och avslutade med det traditionella ‘Mahalo Nui Loa.’

CBS gjorde tillkännagivandet bara några dagar tidigare, vilket avslutade allt hopp om att en naturlig avslutning med en fjärde och sista säsong skulle kunna arrangeras för skådespelare och besättning.

Serien var den första i NCIS-franchisen som leddes av en kvinna och den första som inte fick ett ordentligt avsked.

Spin-offerna NCIS: Los Angeles och NCIS: New Orleans tilläts båda att avslutas värdigt efter 14 respektive sju säsonger.

Även om NCIS: Hawai’i hade starka tittarsiffror och tillade Los Angeles-veteranen LL Cool J till rollistan, valde nätverket att avsluta showen, trots att producenterna erbjöd stora eftergifter för att få en fjärde säsong, enligt Deadline.

Övergripande osäkerhet om nätverkets framtid kan också ha spelat en roll. Moderbolaget Paramount Global är på väg att bli sålt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version