Smith & Thell splittras – Satsar på solokarriärer efter succén

Svenska folk-pop-gruppen Smith & Thell meddelar att de går skilda vägar för att fokusera på sina solokarriärer. Duon, som slog igenom stort 2018 med låten “Forgive Me Friend”, har nu över hundra miljoner spelningar på Spotify och har prisats som “årets grupp” på Rockbjörnen 2021. Efter att ha turnerat flitigt och spelat tillsammans i över halva sina liv, känner de att det är dags för en paus.

Maria Jane Smith och Victor Thell, båda 33 år gamla, berättar att de kommer att genomföra två sista konserter i höst innan de fokuserar på sina separata musikaliska resor. Trots att de en gång var ett kärlekspar, har de nu enbart en musikalisk relation. Maria Jane Smith är dessutom halvsyster till Idol-vinnaren Jay Smith.

Med flera framgångsrika låtar och en imponerande karriär bakom sig, är det spännande att se vad framtiden har att erbjuda för både Maria Jane Smith och Victor Thell i deras solokarriärer. För fansen kommer det säkert att bli en resa fylld av nya musikaliska upptäckter och spännande projekt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version