Molly-Mae Hague sågs nedstämd efter att hennes före detta fästman Tommy Fury återvände till hennes 4 miljoner pund Cheshire Mansion för första gången sedan deras chockerande splittring under en mycket kort 55 minuters vistelse på lördagen. Det tidigare paret, som träffades på Love Island 2019, delade den chockerande nyheten om deras splittring tidigare den här veckan efter månader av spekulation. Molly, 25, skärmar av sina ögon bakom stora solglasögon när hon lämnade fastigheten strax efter boxaren, också 25, i sin Mercedes-AMG G 63 Magno Edition. Tommy såg lika nedstämd ut när han körde in på uppfarten till huset i sin 180 000 pund Mercedes G Wagon klockan 14:25 innan han lämnade strax efter klockan 15:20. Tommy sägs nu “kämpa för att få tillbaka sin före detta fästmö och paret 19 månader gamla dotter” när han kämpar mot anklagelser om att han var otrogen mot Molly-Mae med “flera kvinnor.”

Vännerna till Molly-Mae har sedan berättat för The Mail att hennes beslut inte fattades i hast och att hon är beslutsam. Ingen var så chockad som Tommy själv – hans team insisterar på att han är “förkrossad och kommer att kämpa för att få tillbaka dem.” Hon sparkade sin “otrogna” fästman Tommy ut från hennes 4 miljoner pund mansion efter att ha konfronterat honom över påståenden om otrohet tidigare den här veckan, avslöjar MailOnline. Fansen blev förbryllade när Molly-Mae annonserade sin splittring från boxaren på onsdagen efter fem års förhållande – och sa i ett uttalande att hon “aldrig trodde att vår historia skulle sluta på detta sätt.” Hon har setts rensa ut deras hem, med en container avbildad på uppfarten den här helgen. Enligt representanter har den varit “där ett tag.” Love Island-stjärnan beordrade boxaren Tommy att lämna deras lyxiga Cheshire-palats efter att ha upptäckt att han varit otrogen “flera gånger.” Grannar på den exklusiva gatan avslöjade hur Tommy blev ombedd att lämna när förtvivlade Molly-Mae satte stopp för deras femåriga romans. En granne berättade för MailOnline: “Du ser honom inte så ofta, han kommer och går mycket. Men jag hörde att Molly har kastat ut honom från huset under den senaste veckan eller så och han bor inte där längre.”

Vänner till Molly-Mae har sedan berättat för The Mail att hennes beslut inte fattades i hast och att hon är beslutsam. Ingen var så chockad som Tommy själv – hans team insisterar på att han är “förkrossad och kommer att kämpa för att få tillbaka dem.” Molly-Mae, värd en uppskattad summa på 6 miljoner pund, är ensam ägare till deras 5000 kvadratmeter stora hem. Fastighetsregisterpapper visar att det inhägnade palatset köptes för 3,8 miljoner pund i april 2022 i hennes namn ensam. Upptäckten innebär att Tommy troligen inte kommer att behålla något finansiellt intresse i fastigheten och har ingen rätt att bo där. Medan gifta par kan göra ekonomiska anspråk enligt Matrimonial Causes Act, finns det ingen bestämmelse för par som är förlovade eller sammanbor. Weronika Husejko från McAllister Family Law förklarade: “När det gäller eventuell egendom som paret äger tillsammans skulle tvister i förhållande till detta behandlas som en ‘ToLATA’-anspråk.”

Finansiell rådgivare, Adam Garcia från Stock Dork tillade: “Molly-Mae Hague och Tommy Fury äger en 4 miljoner pund mansion i Cheshire, som de köpte efter en treårig sökning. Denna sex sovrum egendom, som de har renoverat, utgör en betydande tillgång som kan bli en centralpunkt i deras separation. Husets ägarstruktur, oavsett om det är gemensamt eller individuellt ägt, kommer att avgöra hur det delas upp.” Molly-Mae har delat glimtar av den lyxiga egendomen på sociala medier under ett Instagram-konto som heter MollyMaison, som har över 1,3 miljoner följare. Fastigheten har 5000 kvadratmeter mark, lyxiga marmorbord, ett hemmagym, walk-in garderober och en dubbel dusch. Den beskrivs av utvecklarna som ha “en samtida chic inredning och bohemisk twist” och är “färdig med skräddarsydda material och inredning inköpt från hela världen.” Molly-Mae och Tommy meddelade att de hade köpt huset i mars 2022, med en källa som berättade för MailOnline: “Molly blev kär i egendomen så fort hon såg den. Den hade allt hon letat efter inklusive en lyxig, samtida design, stilrena interiörer och en trädgård i landskap.”

Den 7 augusti, bara sju dagar före deras splittring, publicerade Molly-Mae en YouTube-video där hon sa att hon hade haft det “svårt” och “ensam föräldraskap” Bambi. I en uppriktig video på sociala medier sa Love Island-stjärnan att hon hade tillbringat veckor med att ta hand om deras dotter Bambi på egen hand medan hennes fästman var på annat håll och arbetade. På senare tid har vänner avslöjat att paret hade gått igenom en svår period och har börjat leva alltmer separata liv med sprickor som syns i deras normalt nära förhållande på sociala medier. Tidigare i år sågs Molly-Mae utan sin 600 000 pund förlovningsring vid flera tillfällen medan Tommy sågs festa med kvinnor på resor utomlands. I klippet förklarade Molly-Mae att Tommy hade varit främst frånvarande från deras familjehem medan han spelade in sin ljudbok. Tommy resor utomlands till platser som Abu Dhabi, Saudiarabien och Ungern för arbete och nöje såg Molly-Mae kvar hemma och klagade på att hon “inte vet vart han är på väg”. Det var inte svårt att hitta honom dock, med Tommy – som är känd för att njuta av att dricka alkohol, en stor kontrast till modern till hans dotter – sedd festa med sina vänner, och ibland andra kvinnor, på sociala medier. I oktober 2023 sågs han festa med tjejer och sångaren Chris Brown i Abu Dhabi, där boxaren sågs komma nära en attraktiv brunett. Hans beteende lämnade enligt uppgifter Molly-Mae “förödmjukad.”

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version