Simon Johansson frälste Västerås med sitt sena mål i ångestmötet – läs mer om hans hjälteresa här

I lördagens bottenmöte mellan VSK och Kalmar blev Simon Johansson den stora hjälten. Efter att ha varit skadad större delen av sommaren byttes han in i den 57:e minuten och avgjorde matchen i den 97:e minuten med sitt mål till 2-1 för VSK. Ett ögonblick som fick hela Hitachi Energy Arena att explodera av glädje.

Johansson själv beskriver målet som “helt sjukt” och betonar vikten av att vinna för att stärka lagets sammanhållning. Trots segern ligger VSK fortfarande sist i tabellen med 15 poäng, medan Kalmar ligger näst sist med 16 poäng.

Detta sena mål och vinsten kan vara en vändpunkt för VSK i deras kamp för att klättra i tabellen och undvika nedflyttning. En seger som kan ge laget ny energi och motivation att fortsätta kämpa för att nå sina mål.