My So-Called Life: Skådespelarna idag – Här är vad som hände med dem efter succéserien

My So-Called Life, den kultförklarade tonårsdraman från 90-talet, har lämnat ett bestående intryck på en hel generation. Vi har tagit reda på vad som hände med skådespelarna från serien och hur deras liv ser ut idag.

A.J. Langer, som spelade Angela Chases kaotiska bästa vän Rayanne Graff, har gått en annan väg sedan succéserien. Hon har sedan dess synts i mindre TV-roller och har nu tagit steget till att bli Countess of Devon genom sitt äktenskap. Trots en skilsmässa bär hon fortfarande sin vigselring.

Lisa Wilhoit, som spelade Angelas lillasyster Danielle Chase, lever fortfarande i Los Angeles och har hållit en låg profil sedan My So-Called Life. Hon är mest känd för sina röstroller i komediserien Family Guy.

Bess Armstrong, som spelade Angelas mamma Patty Chase, har också fortsatt sin karriär i LA och har setts i flera TV-filmer och shower efter succéserien. Hon håller fortfarande kontakten med Claire Danes, som spelade hennes dotter i serien.

Tom Irwin, som spelade Angelas pappa Graham Chase, har fortsatt att leva ett stillsamt liv i LA sedan serien avslutades. Han har medverkat i flera TV-serier och har fortsatt att arbeta som skådespelare.

Devon Odessa, som spelade Angelas barndomsvän Sharon Cherski, har också hållit en låg profil sedan My So-Called Life. Hon har synts i mindre TV-roller och är fortfarande baserad i Los Angeles.

Claire Danes, som spelade huvudrollen som Angela Chase, har haft en framgångsrik karriär i Hollywood sedan serien slutade. Hon har vunnit flera priser och har medverkat i flera framgångsrika filmer och TV-serier.

Jared Leto, som spelade Angelas kärleksintresse Jordan Catalano, har fortsatt sin karriär som skådespelare och musiker efter My So-Called Life. Han har vunnit flera priser och har fortsatt att vara en framträdande figur inom underhållningsbranschen.

Wilson Cruz, som spelade Enrique ‘Rickie’ Vasquez, har fortsatt att vara en aktiv skådespelare och har medverkat i flera framgångsrika TV-serier. Han är fortfarande baserad i Los Angeles och arbetar med att främja sociala frågor.

Devon Gummersall, som spelade Brian Krakow, har gått vidare till att bli filmskapare, innehållsskapare, författare och skådespelare. Han har fortsatt att resa och utforska olika projekt i underhållningsbranschen.

Sammanfattningsvis har skådespelarna från My So-Called Life fortsatt att ha framgångsrika karriärer inom underhållningsbranschen och har fortsatt att vara aktiva inom sina respektive områden. Deras bidrag till serien har lämnat ett bestående intryck på en hel generation och deras liv har fortsatt att utvecklas och förändras sedan dess.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version