Den misstänkte seriemördaren Collins Jumaisi har rymt från häkte i Kenya – stort pådrag pågår

En man som gripits för och erkänt brutala mord på tiotals kvinnor har rymt från häkte i Kenya. 33-årige Collins Jumaisi – av polisen stämplad som en ”vampyr och psykopat” – befann sig inte i sin häktescell när vakter skulle servera frukost tidigt på tisdagsmorgonen. Polishuset där rymlingarna har rymt ifrån ligger i norra Nairobi, och en stor jakt pågår i huvudstadsområdet.

Tio styckade kvinnokroppar hittades den 13 juli i ett gammalt stenbrott i Nairobis slumområden. Collins Jumaisi greps två dagar senare och har erkänt att han mördat totalt 42 kvinnor, där hans fru var det första offret. Jumaisis advokat anklagar polisen för att ha torterat den misstänkte för att få fram erkännandena.

Analys:
En farlig seriemördare har lyckats rymma från häkte i Kenya, vilket har lett till en stor polisjakt i huvudstadsområdet. Mannen har erkänt att han mördat 42 kvinnor, vilket har skakat området och skapat stor oro bland invånarna. Det är viktigt att vara vaksam och följa myndigheternas anvisningar för att undvika fara och säkerställa att rättvisa skipas för offren och deras familjer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version