Prinsessan Märtha Louise gifter sig med Durek Verrett – Hemlighetsmakeri och kontrovers om bröllopet

Norska prinsessan Märtha Louise och schamanen Durek Verrett ska gifta sig den 31 augusti i det vackra Geiranger. Även om bröllopet är en privat tillställning har det väckt stor uppmärksamhet både i Norge och internationellt.

Det har varit mycket hemlighetsmakeri kring bröllopet och än så länge har ingen gästlista presenterats. Norska medier har inte heller fått klara besked om de kommer att få tillträde till bröllopet.

Enligt uppgifter till NRK har den brittiska kändistidningen Hello Magazine förvärvat bildrättigheterna till bröllopet och tv-rättigheterna kopplas till strömningsjätten Netflix. Ett filmteam från Netflix har följt paret under förberedelserna inför bröllopet, och en dokumentär om deras förhållande är under produktion.

Regissören Rebekka Chaiklin, känd för dokumentären “Tiger king”, är involverad i produktionen. Det är en spännande utveckling som kan ge intressanta inblickar i prinsessans och schamanens värld.

Kort sagt, detta är en historisk händelse som kan ge ovärderliga insikter i kärlekens kraft och hur olika världar kan mötas. Det är definitivt värt att hålla ett öga på.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version