Investering och ekonomi: Hur påverkar influencer-resor och sociala medier din ekonomi?

Indy Clinton och hennes nära vän Martha Kalifatidis såg mycket stressade ut när de nästan missade sitt lyxiga business class-flyg till Nya Zeeland på tisdagen. Den 27-åriga mamma-bloggaren och 2019 MAFS-stjärnan, 36, syntes checka in vid business class-incheckningsdisken på Sydney-flygplatsen när de begav sig iväg på ännu en betald influencer-resa.

Indy tog senare till deras Instagram Stories för att detaljera deras turbulenta resa när hon beskrev hennes och Marthas reseångest på deras flyg från Sydney till Queenstown. Delar en bild av utsikten från planet när de landade, erkände Indy att de nästan ‘bröt’ sina ben när de ‘kramade’ varandras händer för att stödja varandra.

Men deras ångest började redan innan de ens bordade planet, när paret nästan missade sitt flyg på grund av Indys oturliga resemisstag. Indy uppmanade Martha att inte ‘stressa’ efter att hon tagit dem till fel gate och inte insåg det förrän deras sista boardinganrop, vilket ledde till ett hastigt lopp genom flygplatsen.

Filmande sig själva springa genom avgångshallen med sin packning, sa Indy: ‘Åtminstone fick vi upp pulsen!’

De gjorde den tre timmar långa lyxiga business class-flygningen med bara sekunder att spara, men hade svårt att koppla av ombord på grund av sin ångest. Det inte så äventyrliga resenärsparet landade till slut på Sydön senare på eftermiddagen och fick snabbt njuta av sevärdheterna i turistmålet Queenstown.

‘DET ÄR SÅ VACKERT HÄR,’ skrev Sydney-baserade trebarnsmamman Indy i en bild delad på hennes Instagram Stories. Indy delade senare bilder från deras mycket lyxiga boende när de njöt av den allt betalda resan med Fenty Beauty och Sephora Australiens för att marknadsföra lanseringen av popstjärnan Rihannas hudvårdsserie som lanserades i australiska butiker.

Under sin vistelse på det femstjärniga hotellet The Rees vid Lake Wakatipu verkade Indy bekräfta rykten om att hon har återhämtat sig från en bröstförstoringoperation de senaste veckorna.

Filmande från sitt hotellbadrum i Nya Zeeland på onsdagen förklarade hon kryptiskt att hon inte kunde åka skidor under sin vintersemester. ‘Jag ska åka till backarna idag för att åka skidor men jag får faktiskt inte åka skidor för att… du vet,’ sa hon i en TikTok-video innan hon vände sig åt sidan för att gestikulera mot sitt bröst.

Hon berättade för sina fans att det skulle vara ‘ansvarslöst’ att åka skidor, vilket fick dem att spekulera i kommentarerna att hon bekräftade att hon hade genomgått en bröstimplantationsoperation.

‘På grund av du vet… du VET vad Indy???’ skrev en när de frågade vad hon hänvisade till i det kryptiska inlägget.

‘Indy, behöver du berätta något för oss?? Du kan inte åka skidor för VARFÖR,’ skrev en annan.

Fansen hade spekulerat i att hennes senaste frånvaro från sociala medier berodde på att hon hade genomgått en operation. Tidigare i månaden hade sociala medier-stjärnan meddelat att hon tog en ‘paus från sociala medier’, bara för att hennes man Ben Azar skulle ta över inspelningen några dagar senare.

En analys av denna händelse visar hur influencer-resor och sociala medier kan påverka inte bara våra liv utan också våra ekonomier. Genom att skapa en illusion av lyx och lycka kan influencers påverka våra köpbeteenden och driva oss att spendera pengar på saker vi egentligen inte behöver. Det är viktigt att vara medveten om denna påverkan och fokusera på att göra ekonomiskt kloka beslut som gynnar vår långsiktiga ekonomiska hälsa.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version