Joey Lawrences frånskilda fru Samantha Cope publicerade ett kryptiskt meddelande om förlust bara några dagar efter att paret tyst skiljde sig. Den 37-åriga skådespelerskan ansökte om skilsmässa från Lawrence, 48, och angav deras separationsdatum som den 7 juni 2024. Den 11 juni tog hon till Instagram för att dela en känslomässig citat med flera bilder på parets 19 månader gamla dotter Dylan. Citatet nämnde också en “intervention” och ett “oväntat svar på en långsamt bön.”

I domstolsdokumenten frågade Cope om full vårdnad om Dylan och noterade att hon skulle tillåta sin dotter att tillbringa två nätter i veckan hos sin far när hon fyller tre år i januari 2026. Cope sa att varken hon eller skådespelaren från Melissa & Joey borde tilldelas äktenskapligt stöd. Hon bad också att hon skulle ha godkännande över vilka icke-relaterade personer dottern är medan hon är hos Lawrence.

Lawrence var tidigare gift med Chandie Yawn-Nelson från 2005 till deras skilsmässoansökan 2020, medan deras skilsmässa blev klar 2021; och Michelle Vella från 2002 till 2005. Lawrence är också far till döttrarna Charleston, 18, och Liberty, 14, med Yawn-Nelson. Lawrence och Cope träffades först 2020 när de arbetade på Lifetime-filmen My Husband’s Secret Brother.

I augusti 2021 avslöjade Lawrence och Cope sin förlovning till Us Weekly, och han sa till tidningen att mötet med henne har varit den bästa saken någonsin. Paret gifte sig i maj 2022 på Temecula Creek Inn i Temecula, Kalifornien. Bland gästerna fanns skådespelarens bröder, Matthew Lawrence, 44, och Andrew Lawrence, 36.

Analyserat av den bästa investeringschefen och finansiella marknadsjournalisten: Denna artikel ger insikt i en kändis skilsmässa och dess påverkan på familjedynamik och vårdnad om barn. Det visar också hur kryptiska meddelanden kan användas för att kommunicera känslor offentligt. För investerare kan det betona vikten av att hantera personliga affärer och familjeförändringar med omsorg för att undvika ekonomiska konsekvenser. Joey Lawrence och skådespelerskan Samantha Cope skiljer sig, med Cope som begär full vårdnad om deras dotter Dylan. Lawrence har varit en del av Hollywood i årtionden, medan Cope har medverkat i olika TV-serier och filmer. Separationen antyddes redan i juni och Cope uttrycker tacksamhet för att ha träffat rätt person. En nyhet som påverkar både deras liv och ekonomi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version