Investeringstips: Samantha Armytage sänker priset på sin Hyams Beach-villa

Samantha Armytage har sänkt priset på sin Hyams Beach-villa. Den populära TV-värden har ägt den tre sovrum och två badrum stora fastigheten sedan 2018 och har gjort omfattande renoveringsarbete på den under åren. Efter att ha annonserat fastigheten för 3,2 miljoner dollar för åtta månader sedan, letar Armytage nu efter att sälja den för mellan 2,5-3 miljoner dollar enligt en lista på realestate.com.au. Fastigheten erbjuds också som en semesteruthyrning för 1200 dollar per natt med en minimumvistelse på tre nätter. Med fantastisk naturutsikt och närhet till Hyams Beach och andra lokala bekvämligheter, är denna fastighet perfekt för par och familjer.

Sammanfattningsvis har Samantha Armytage sänkt priset på sin vackra Hyams Beach-villa och erbjuder den nu till försäljning till ett förmånligt pris. Den som är intresserad av att investera i denna unika fastighet bör vara medveten om de senaste prisändringarna och se till att utnyttja detta tillfälle. Det är viktigt att noggrant överväga alla aspekter av en fastighetsinvestering innan man tar ett beslut. Det är slutet på detta kapitel.

Efter att ha chockat fansen med nyheterna, kom sedan detaljerna om det nya kontraktet som Sam sägs ha tackat nej till.

Den televisionserfarna köpte fastigheten för 1,8 miljoner dollar 2018 och har sedan dess genomfört omfattande renoveringsarbete på den.

Samantha annonserade Jervis Bay-hemmet för 3,2 miljoner dollar för åtta månader sedan, men fastigheten har ännu inte sålts.

Enligt listan på realestate.com.au är det prisintervall som Armytage nu vill sälja för mellan 2,5-3 miljoner dollar.

En källa påstod att Sam kastade in handduken efter två säsonger som programledare eftersom Seven ville sänka hennes lön, enligt Woman’s Day.

“Sam ville ha liknande ersättning som Natalie Barr och Sonia Kruger,” berättade insidern för publikationen.

“Sam hade fortfarande morgon-TV-pengar från ett gammalt kontrakt och det är helt enkelt inte vad man får betalt för att vara programledare för en realityshow nuförtiden.

“Hon begärde vad Sonia får betalt för tre shower. Det skulle inte hända.

Analys:
Artikeln handlar om Samantha Armytages beslut att inte acceptera ett nytt kontrakt som programledare på grund av lönekrav. Hon ville ha en högre lön som motsvarade andra kändisar i branschen, men produktionen ville sänka hennes lön. Detta visar på de ekonomiska förhandlingar och löneförväntningar som kan uppstå inom underhållningsbranschen, och hur det kan påverka en individs karriär och ekonomi. Det är viktigt att förstå värdet av ens arbete och förhandla på ett sätt som är fördelaktigt för ens ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version