Michael Stipe, R.E.M-stjärnan, besöker Bergen och håller en hemlig konstutställning

64-åringen Michael Stipe, känd som en av världens största rockstjärnor under många år med bandet R.E.M, har varit i Bergen för en konstutställning. Efter att bandet upplöstes 2011 har Stipe fördjupat sig i sin kärlek för konst, vilket resulterat i flera utställningar och fotoböcker.

Stipe är i Bergen för att besöka en konstutställning med tolv verk av konstnären Nick Theobald. Theobald, född i Los Angeles, har en intressant bakgrund och bor nu i en gammal katolsk skola i USA där han skapar sin konst. Utställningen i Bergen kommer att pågå fram till den 12 oktober.

Stipe och Theobald har känt varandra i 15 år och deras vänskap har bidragit till att lyfta Theobalds konst till en bredare publik. Stipe, som är en passionerad konstsamlare, har bidragit till att öka intresset för Theobalds verk.

Denna konstnärliga samarbete och vänskap visar på hur konst kan föra människor samman och skapa uppmärksamhet kring olika konstnärsverk. För Theobald innebär Stipes intresse en möjlighet att nå ut till en större publik och sprida sitt konstnärskap. Det visar hur konst kan vara en kraftfull kraft för att skapa förbindelser och uppmärksamhet i samhället.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version